Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalvrgy

co zrobic?

Polecane posty

Gość michalvrgy

hej mam 23 lata. jestem z dziewczyna ponad 4 lata. to moja pierwsza dziewczyna i jakos wyszlo, ze jestesmy ze soba az tyle. w tamtym roku udalo mi sie dowiedziec, ze mnie zdradzila. no, moze nie zdradzila, ale calowala sie z kolesiem, ktorego spotykala w pracy. wybaczylem jej to. ostatnio wrocilem z zagranicznej wycieczki i dowiedzialem sie, ze bardzo milo spedzala czas, gdy mnie nie bylo. ponadto dowiedzialem sie, ze od roku oszukiwala mnie w pewnej waznej dla mnie kwestii (tzn. chcialem zeby czegos nie robila, a ona i tak to robila, a jej wytlumaczeniem bylo: \"nie robie tego przy tobie, wiec nie powinienes byc zly\", co uwazam za totalna glupote. przybilo mnie to nieco i od tygodnia nie rozmawialem z nia, bo naprawde staram sie wszystk ogarnac... moze wy mi pomozecie? dzieki

Gość ehhhh1212
Chodzi o palenie?

Gość michalvrgy
czemu tak uwazasz?

Gość no to o co jak nie o palenie
chyba ze o seks

Gość michalvrgy
tak, chodzi o palenie... moze to blahe i glupie, ale jestem bardzo wyczulony na tym punkcie. poza tym, nie lubie jak sie mnie oszukuje...

Gość Dobry tata
tO POWIEdz o co chodzi Powinieneś ją sprać

Gość brookee
a w jakim sensie milo spedzala czas i co jej zabroniles...

Gość a czego od nas oczekujesz
tego żeby ci powiedzieć zebyś z nią zerwał albo nie ?

Gość brookee
hehehehe aha slepa jestem siorki:P o palenie...

Gość michalvrgy
tańczyła w nocnym kilubie jako striptizerka Ps to nie podszyw

Gość michalvrgy
mowiac szczerze, od jakiegos czasu srednio sie uklada. troche wynika to z naszych natur, bo w paru kwestiach sie roznimy... ale kurde, 4 lata to jednak cos, kawal czasu i zycia... ale z drugiej strony - nie wiem, czy po czyms takim moge jej ufac..

Gość brookee
bez jaj striptizerka oj gosciu to jak nie sciemniasz to wyrozumialy musisz byc jak cholera.

Gość pffffff pf pf
no tak powinna siedzieć w domu, pod kołdrą, płakać za tobą i szlochać :P i nie wychodzić, i nie jesc i się zamrtwiac, ze ciebie przy niej nie ma i najlepiej nie oodychać

Gość Dobry tata
Stać cię na lepszą a tą zostaw alfonsom

Gość michalvrgy
akurat ten co napisal ze to nie podszyw, to nie bylem ja to jest jeden z wielkich bledow tego forum...

Gość Martynkaaaaaa
"chcialem zeby czegoś nie robila, a ona to robila" palenie to nalóg i tak szybko sie z tego nie wychodzi, tym bardziej dlatego że Ty tak chcesz bo jesteś wyczulony Twoja dziewczyna jest wolną osoba i sama powinna zdecydować czy chce rzucić palenie czy nie , a nie stosować sie do Twoich poleceń..... nikt nie jest idealny, Ty pewnie też nie jesteś .....

Gość michalvrgy
nie jestem, ale nie lubie jak sie mnie przez rok oszukuje... mogla mi powiedziec od razu, prawda?

Gość brookee
to co w takim razie robila milo spedzajac czas??? pzrybliz troszke bo nie wiadomo co biedaku ci doradzic.......

Gość michalvrgy
no, a nie jarać beze mnie, chociaż by sie suka podzieliła szlugie,a nie po kątach pali, chytra jedna, jak przyuwaze, to jej tą fakę na dupie przypalę

Gość brookee
z z paleniem to rozumiem ze cie oszukala, tez tego nie znosze ,glupio zrobila klamiac....

Gość Martynkaaaaaa
hmmm, skoro jesteś taki wyczulony to może bala sie powiedzieć, pewnie walnąl byś jej niezlą mowe uświadamiająca :)

Gość michalvrgy
korzystala z tego, ze mnie nie bylo umawiala sie z innymi facetami, m.in. z kolega tego, z ktorym rok temu miala przygode (zreszta widuje sie z nim codziennie, bo on wpada do niej do pracy). pojechali sobie na piknik nad jezioro - we dwoje... przynajmniej tyle wiem, a ile nie wiem?

Gość pffffff pf pf
a ty nie masz kolezanek ? no co miała w domu kisnąć?

Gość brookee
ojoj daj se z nia spokoj, jak sie umawia z innymi, szuka nowych wrazen znudziles sie jej widocznie

Gość michalvrgy
cholera jeszcze na piknik se pojechali, nazarli sie znowu, a mi ani fajki, ani jedzenia nie daje pipa jedna. suka sie nie podzielila, myslala,ze sie nie dowiem

Gość michalvrgy
wlasnie.... tylko ze to bedzie moje pierwsze zerwanie :) i to taki dlugi zwiazek, nie wiem czy dam rade.

Gość michalvrgy
no ale co mam kurwa rady nie dac, znajde se nowa i sie podupcze albo bede se konia walil co wieczor przed kompem, co mi tam