Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marzycielkka

Mam takie marzenie...

Polecane posty

Gość marzycielkka

Miotam sie w tym zyciu, wiec co chwila mam nowe. A wszystko przez to, ze po prostu brak mi milosci. teraz wymarzylam sobie zamieszkac nad morzem po studiach. nad samiutenkim morzem, w jakims malym domku, z daleka od ludzi. jestem juz zmeczona swoim zyciem. Brakuje mi drugiej polowki:( A wy? jak jest z wami? o czym teraz marzycie?

Gość marzycielkka
mmmh. o tym tez mi się marzy;) nikt na mnie nie czeka, do nkogo nie jestem przywiązana, nie mam zadnych zobowiazan, wiec moge robic wszystko. tylko dlaczego mnie to nie cieszy...

Gość marzycielkka
mieszkalam kiedys nad morze,. co prawda nie nad samym, jakie 3 km. ale tak na plazy to pewnie niezle wieje, szczegolnie w zimie, co?

Gość marzycielkka
na pewno wieje, ale chuj, ognisko se rozpale i bedzie git. A jak nie, to po drinasku co wieczor, libacje sie zrobi i zajebiscie. porucham sie czasem, to sie i cieplej zrobi,a latem widok na niezle dupy bedzie.

Gość marzycielkka
no, mozesz w sumie przyjechac, to sie podupczymy i cieplej bedzie, bo teraz chlodo jest i piździ w kurwe. wez cosdo chlania, to bedzie cieplej jeszcze

Gość brookee
ja tez jestem zmeczona zyciem, polowka tez sie nie znalazla ... ale glowa do gory zdiolcha!! jestem sama od 2,5 roku i daje jakos rade..........

Gość brookee
a wogole mam to gdzies :P jest jak jest :P

Gość marzycielkka
uwielbiam tych podszywaczy:) :) :) i powiem szczerze, ze wizja ognisk, picia i dobrej zabawy mi odpowiada. czujcie sie zaproszeni. podszywacz - jestes gosciem honorowym:) co prawda dupczenie odpada, ale nigdy nie mow nigdy;)

Gość marzycielkka
a wez ekipe, odstawimy jaka orgie i bedzie gicior chlania wez duzo, co by na kilka dni starczylo, ja zawolam kumpli i bedzie zajebiste zbiorowe ruchanko,dasz sie namowic

Gość marzycielkka
jebane kurwa podszywacze,ale chuj, niech wpadnie, co mi to, byle chaty nie rozpierdolil

Gość marzycielkka
echh , ja to nie mam szczescia w milosci, ale pewnie sama jestem autorka tego pecha. huj...;) domek nad morzem dobry pomysl. dea przyjedzie, przywiezie fajnych kolegow, cos sie znajdzie:) tobie brooke tez cos zostawie:) sygryda pewnie zna szanty i takie tam:) a podszywacz zapewni dobry humor:)

Gość marzycielkka
beczke rumu sie przytacha z portu i chuj, jakiegos bosmana albo majtka bez majtek i impreza jak ta lala bedzie.

Gość marzycielkka
pochwalic podszywacza to sie rozkreci... :) ale spasuj troche z tymi przeklenstwami kolego.

Gość marzycielkka
jeszcze sobie dobrze nie pomarzylam, a tu juz mi z mojej chatki meline zrobili:(

Gość marzycielkka
juz mi sie nie chce....... pozdrawiam :] na impreze wpadne ps: jestem dziewczyna:P

Gość marzycielkka
a myslalam, ze to bedzie powazny, dramatyczny wrecz, z lekka nutka dekadencji topic. ale widac mam talent do komedii

Gość marzycielkka
ie Ty, a ja mam talent :P

Gość marzycielkka
dziewczyna i takie slownictwo??? halo toz to nie wypada

Gość marzycielkka
wiec przyciagam utalentowanych ludzi:)