Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .....P.....P....P

boja, co sie ze mna dzieje !!!

Polecane posty

Gość .....P.....P....P

mam prace jestem zadowolona z pracy

Gość ile Ty masz lat misiu
:)

Gość .....P.....P....P
o maj gudns tyle sie napisalam i wyswietlila sie jedna linijka no wiece co..... chodzi o to ze cholercia mam wrazenie ze moj byly pracowdawca sie zaleca do mnie tzn ja czuje sie przy nim jak mala zakochana nastolatka...... on daje znaki jakby chcial czegos... pozatym jestem w zwiazku... kocham mojego wybranca hcce z nim byc do konca zycia..... nie chce go zranic ale czy male szalenstwo moze mi zaszkodzic .....? raczej nie..... mam wrazenie ze on tez tego chce...... pozatym jest bariera on jest troche starszy ma zone i dziecko to mnie powstrzymuje.. ale kiedy go widze kiedy do mnie dzwoniz apytac sie czy jutro w pracy bede czy mzoe wpasc na kafke ja juz spac nie moge..... jzu mi w bzuchy kreci..... dzien po spotkaniu tak samo jak go nie widze nie czuje.... ale .... cholera POMOCY!!!

Gość wex go n araz
chopakowi nic nie mow, zaspokoisz wtedy swoją ciekawość

Gość .....P.....P....P
wszystko sie nie wyswietlilo... ;p

Gość .....P.....P....P
kurna ale chodzi o to ze...... miedzy nami jest naprawde spora ruznica wieku... tak naoprawde zeby nie on to nic by nie bylo ale to on zaczal robic glupie przystawki..... zaczol dawac jakies znaki... teraz i ja sie nie krepuje mowi mu wszytsko jak przyjacielowi..... czasem powi cos co daje mi do myslenia czasem zrobi cos co mnie potrafio naprawde skrepowac( jestem troche wstydliwa osoba

Gość .....P.....P....P
dodam jeszcze ze to jest naprawde atrakcyjny facet.. cholera przystojny zabarwny.... charakter ma niesmowity..... ogolnie jest spoko..... ja pierdziele.. jaka ja jetsem glupia.....

Gość ile Ty masz lat misiu
💤 słaba prowokacja 💤 a tak naprawdę NUDNA TO HISTORIA 💤 😴

Gość .....P.....P....P
serio uwarzasz ze jest nudna bo meze nie ejstes i nie byles/ bylas w takiej sytuacji..... i to nie prowokacja..... ja poprostu jestem rozerwana.......

Gość klozek
To weź sobie ulżyj i pozwól by Tobie przeczyścił :P Że się łapiesz na takie bzdury, a potem płacz ... ech

Gość .....P.....P....P
cholera ja sie nie lapie na jkies bzdury ..... jak bym sie lapal juz dawno bym zrobuilo to czego on chce....... ja pierdziele apropos mojego posta..... zadzwonil do mnie zapytal sie czy jetem zajeta i czy mam ochote sie spotkac..... pojechalam.... spotkalismy sie.... kurcze.... on normalnie zawirowal mi w glowie.. ale nie dalam sie skusic... chyba nie ma odwagi na cos takiego.... gadalismy o zwiazkach itd... ze wszytsko sie nudzi..... on tez jestze swoja zona juz 6 lat i czuje to samo co ja ze troszke szalenstwa ikomu nie zaszkodzi..... cholera nie przelamalam sie..... ja pierdziele nie zasne.... z jednej strony ciesze sie ze moj chlopak wyjechal na wakacje ..... ale z drugiej jak by byl w domq nie spotkala bym sie z nim ..... cholercia....

Gość masz zdrowo najebane we łbie
podstarzały facet chce po prostu wydymać młodą sikse, a ty kurwa takie dylematy? albo mu dasz dupy, albo nie dasz. znajdzie inną. :-0

Gość .....P.....P....P
wydaje ci sie.. pisz se co chcesz ... mysl se cochcesz .. ale ja jestem rozerwana... a po drugie to sama nie wiem...

przeleci cie, zostawi a ty założysz kolejny topik z serii ,,faceci to świnie''. jak mają nie być świnie skoro takie pustaki jak ty pchają sie w coś co od początku jest oczywiste. co ty kurwa myślisz że on dla jakiejś rozwydrzonej siksy zostawi żone? sprawa jest jasna. chce sobie chłopina dupnąć na boku i nieważne czy to bedziesz ty czy inna naiwniaczka. jeszcze kurwa po nocach przez to nie śpi wariatka :-D

Gość .....P.....P....P
hej po pierwsze ja nie pisalam nic o tym zeby on zone zostawial dla mnie.... po drugie nie zalozylam topicku dlatego zeby czytac takich wypowiedzi ale skoro juz pizesz to okej... nie chce zeby on zostawial dla mnie zone.... nie chce od niego nic rozumiesz jestem tylko rozerwana bo nie wiem co ma robic facet mnie pocoaga..... widze ze ma na mnie chraopke ale jak by byla jedna z tych o ktorych piszesz to juz dawno by sie to stalo.... znamy sie juz ponad dwa lata.... widujemy sie baaardzo zcesto.... i jak by mu cos nie pasowalo tpo juz dawno by se znalazl inna do wydupcznia a kto w ogole powiedzial ze jamu sie oddam..... ja nic takiego nie pislaam tylko poprostu czuje sie bardzo dzwinie w takiej sytuacji..... nie dlatego ze jest starszy czy ma zobe oczywiscie to dla mnie tez jakas bariera.. ale jestem w stalym zwiazku od 5 lat..... i to co sie teraz dzieje jest jakims szalenstwem i nawet jakbym sie z nim przespala( nie mowie ze sie przespie) to nie bede chial zeby zostawial dla mnie swoja zobe to ma byc szalenstwo cos czego nigdy w zyciu moze sie nie trafic ale jest obawa ze mozna przez to stracic cos co sie bardzo kocha cos czego sie pragnie.... a pozatym ja mam godzine 22.55 i wlasnie szykuje sie do spania.... takze nie boj sie przez cos takiego napewno nie bede miala problemow ze spaniem!!!

cyt: ja pierdziele nie zasne.... skoro cie pociąga i to ma być szaleństwo to weź mu sie oddaj i skończ pierdolić od rzeczy

Gość .....P.....P....P
ok specjalnie dla ciebie przestane pierdolic glupoty zeby mogl/ mogla zasnac w spokoju a ten cyt. pierdziele nie zasne to taka hym przenosnia..... pozatym ja czuje sie w miare dobrze wiec miles nocki zycze .... i nie przejmuj sie mna ja se poradze a topick zalozylam tylko dlatego zeby zobaczyc czy ktos moze jest w pdobnej sytuacji... czy moze mial takie przezycie czy moze nie wiem w kazdymbadz razie dobranoc...