VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:33 Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:34 Ja już nowych nie mam bo wszystkie znam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:35 Przed chwilą, Kolargol napisał: Ja już nowych nie mam bo wszystkie znam Lepiej mieć mniej a porządne i używać all Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:36 Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Lepiej mieć mniej a porządne i używać all A owszem bo więcej gratów nie pomoże tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:36 Tylko jest haczyk trzeba być mentalnie przygotowanym mieć zaliczone retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:38 1 minutę temu, Kolargol napisał: A owszem bo więcej gratów nie pomoże tam Kolekcja jest fajna ale robi się sřake w głowie od nadmiaru wyboru i w końcu nie używa nic jednak ludzie robiom dobrze tel konsola pc hanheld ja bym to delikatnie rozszerzyl i podbil do premium huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:40 Ty bd miał ciężko z takim przywiązaniem do tego złomu i się będziesz kręcił jak guwno w odpływie wiecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:42 Najgorzej jak się ma braki z przeszłości ja chciałem mieć dostęp do wszystkiego nawet ze sracza w sumie a tu chodzi o to żeby usiąść tam gdzie trzeba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:43 No i właśnie dlatego kupujesz ale z drugiej strony jak se umiesz mieć to można se kupować. Gorzej jak nie kumasz bazy i zyjesz złomem to wtedy będzie lipa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:45 3 minuty temu, Kolargol napisał: Ty bd miał ciężko z takim przywiązaniem do tego złomu i się będziesz kręcił jak guwno w odpływie wiecznie No bo trzeba wyjść z mentalu kiedyś myślałem że 1 konsola to moja bieda teraz widzę że to wybór huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:46 Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: No bo trzeba wyjść z mentalu kiedyś myślałem że 1 konsola to moja bieda teraz widzę że to wybór huh Widzę że tam procesy myślowe zachodzom to dobry znak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:47 2 minuty temu, Kolargol napisał: No i właśnie dlatego kupujesz ale z drugiej strony jak se umiesz mieć to można se kupować. Gorzej jak nie kumasz bazy i zyjesz złomem to wtedy będzie lipa Ja myślę że to jest pulapka co wszyscy przechodzą nie mieli lego w dzieciństwie teraz kupujom boxy Ja miałem zawsze tylko PlayStation praktycznie mimo ze 4 firm na rynku jednocześnie walczacych o gracza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:47 Albo jak tutaj nie mieli rower i teraz rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:48 Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Ja myślę że to jest pulapka co wszyscy przechodzą nie mieli lego w dzieciństwie teraz kupujom boxy Ja miałem zawsze tylko PlayStation praktycznie mimo ze 4 firm na rynku jednocześnie walczacych o gracza Wszystko se można mieć ale jak się przywiążesz do złomu to będziesz tu tkwił w tej sråce forewer jak kołem w dupje. Tu się rozchodzi szkopuł rozumjess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:49 2 minuty temu, Kolargol napisał: Widzę że tam procesy myślowe zachodzom to dobry znak. Strasznie ciężko będzie się rozstac z kolekcjami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:50 1 minutę temu, VenusHorizon4 napisał: Strasznie ciężko będzie się rozstac z kolekcjami Do grobu i tak nie zabierzesz niczego i nikogo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:52 1 minutę temu, Kolargol napisał: Do grobu i tak nie zabierzesz niczego i nikogo To dobra myśl szkoda że nie można wszystko sprzedać za dobrom kase na pstryk palca i zacząć mądrze od nowa huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 21:52 Szybko = strata huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 21:54 Mi by się nie chciało sprzedawać. Wole w śmietnik wyebac szmaty. Albo oddać. Ludzie są chorzy za 5 zł sprzedajesz a ona pyta czy za 3 sprzedasz haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 22:05 10 minut temu, Kolargol napisał: Mi by się nie chciało sprzedawać. Wole w śmietnik wyebac szmaty. Albo oddać. Ludzie są chorzy za 5 zł sprzedajesz a ona pyta czy za 3 sprzedasz haha No przecież nie wyrzuce z 60tys rtv na śmietnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 22:06 To mi zasponsoruje wszystkie rzeczy tylko ile to logistyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 22:06 Oj tam a jak byś się śmieciarze ucieszyli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kolargol 38 Napisano środa o 22:06 Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: To mi zasponsoruje wszystkie rzeczy tylko ile to logistyki A co to w sumie za logistyka. Zdjecie opis i tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 7 Napisano środa o 22:06 Argen jest dobry z te swoje starcoie w małej ilości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach