Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oozaru

Czy wy też tak macie refleksja?

Polecane posty

Gość Oozaru

Tak ino naszło mnie pytanko. W sumie patrząc wstecz nie miałem żadnego dłuższego poważnego związku za sobą. I tak sobie w nocy mędrkując wychodzi mi głupota z tego. A to dlatego bo nie chcę się angażować w nic poważnego, przede wszystkim nie chcę się zajmować kolejnymi podrywami, kolejnym szukaniem póki sobie czegoś nie ułożę w życiu. Tak jakby czuć wewnętrzną sprzeczność nie pozwalającą na zarzucenie poważniejszej kotwicy, a sam nie chcę robić tego na siłę bo a nuż siłowaniem można zranić jakąś osobę a tego absolutnie nie pragnę. W sumie doskonale zdaję sobie sprawę iż refleksja bez sensu bo pośrednio znaczy o braku zdecydowania a nawet braku celu co nigdy dobrze nie wróży, tym bardziej facetowi. No ale bawiąc się w takie nocne wypisywanie się czy mieliście takie uczucie że coś z czymś musicie sobie ułożyć zanim poszukacie związku/zwiążecie się na poważnie (i to na niższym stopniu czyli wcale nie małżeństwo, ba patrząc skrzywionym pojmowaniem bym ujmował małżeństo jako zadanie i nawet lepiej bym sobie radził z tym, ale tak tylko się wydaje pewno)? Jeśli to uważacie związek za wierutnę bzdurę to w sumie racja i nie odpowiadajcie a wątek umrze śmiercią naturalną.

Gość Oozaru
> Jeśli to uważacie związek za wierutnę bzdurę to w sumie racja i nie > odpowiadajcie a wątek umrze śmiercią naturalną. Ale bzdury po nocach wychodzą. Poniżej errata: Jeśli uważacie ten wątek za wierutnę bzdurę to w sumie racja i nie odpowiadajcie na niego a umrze śmiercią naturalną.

Gość DobraNoc....
zwiazek to poważna sprawa, czasami w życiu lepij jak jesteś sam. pytasz na forze co Masz z tym zrobić? a co Ty czujesz , co dla Ciebie jest ważne , na czym Tobie zalezy? ;)

Gość kolego
Tak, zgadzam się z Tobą. Przygotuj się starannie, szczególnie jeśli twoim życiowym partnerem ma być kobieta. Najlepiej odejdź na pewien czas od komputera, skończ jakąś szkołę, zacznij pracować, odłóż trochę pieniędzy i kup mieszkanie. Powodzenia !