Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Zona2

JAK MEZCZYZNI OKAZUJA MILOSC ?

Polecane posty

Go艣膰 Zona2

Tak sie zastanawiam w jaki sposob mezczyzni okazuja milosc, no bo co w wypadku gdy slyszymy "kocham Cie" raz na jakis czas? Czy powinnismy zalozyc ze nie kocha i mowi od czasu do czasu z obowiazku czy moze doszukiwac sie innych oznak milosci. Uswiadomncie prosze mloda mezatke z trzyletnim stazem 馃尰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
A co znacz膮 s艂owa? M臋偶czyzna okazuje mi艂o艣膰 gdy (moim skromnym zdaniem): - s艂ucha a co wa偶niejsze stara si臋 zrozumie膰:) - daje poczucie bezpiecze艅stwa (nie materialnie, bo to r贸偶nie bywa, chodzi mi o emocjonalne bezpiecze艅stwo w zwi膮zku) - rozumie co to SNP i stara si臋 tolerowa膰 wtedy choler臋 kt贸ra w nas siedzi:) i og贸lnie jest z nami a nie obok nas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupuje kobiecie pralk臋
lub myje jej samoch贸d.Naprawd臋,oni s膮 bardzo konkretni i dos艂owni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KAFARZASTY
Nie samym "kocham ci臋" si臋 okazuje mi艂o艣膰. Ja swojej kobiecie nie tylko w ten spos贸b okazuj臋 to uczucie. Dbam, daj臋 jej do zrozumienia, 偶e zawsze mo偶e na mnie liczy膰. Pomagam jej tam gdzie sobie nie mo偶e sama poradzi膰 i nie tylko. Dostanie ode mnie kwiaty w najmniej spodziewanym momencie. Od was kobiet zale偶y - jak to wszystko odbieracie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zona2
poczucie bezpieczenstwa to trudna sprawa...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zona2
hm...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a moje kochanie
nie obsypuje mnie kwaitami ani prezentami, sporadycznie cos dostane ;) tymbardziej to doceniam, czesto mi mowi ,ze mnie kocha i pyta czy ja go kocham, :) zalezy mu na moim szcesciu dlatego stara sie zapewnic nam przyszlosc.pomaga w obowiazkach itp ma na uwadze to, co ja mysle , slucha mnie a nie tylko slyszy..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Zony2
a czemu pytasz?kobieta-mimo ,偶e facetowi czasami ci臋偶ko jest wyduka膰 to ukochane przez nas s艂owo-czuje czy jest kochana czy nie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zona2
Bo zdradzil mnie (jeden raz ) teraz pomaga w domu, sprzata... wspiera, pociesza, przeprasza a rzadko mowi : kocham Cie. I juz nie wiem czy to wyrzuty sumienia czy milosc...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 7912734014
Jak zdradzil to znaczy ze nie kocha, proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 edzia1982
ale samym kocham cie sie nic nie zalatwia.. ja bylamw zwiazku gdzie jk sie okazalo po latach mowil mi ze mnie kocha bo np. wiedzial ze chcialam to slyszec.. a taknaprawde to potem sierozwalilo bo brak oparcia wsparcia pocieszenia w trudnych chwilach.. moim zdaniem lepiej jak partner okazuje nam drobne czulosci wciagu dnia, przyjedzie niespodziewanie po pracy bo np.mialas zrobic zakupy.. faceci to inny gatunek i niektorym sie wydaje ze mowienie za duzo kocham cie jest zle...zalezy nakogo sie trafi:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie pot臋pia艂abym tak od razu
cz艂owieka za jaki艣 jeden,sporadyczny wyskok."Kto jest bez winy niech pierwszyrzuci kamieniem", ale faktycznie nam kobietom ci臋偶ko zaufa膰 po takim ciosie.Ale u facet贸w fakt zdrady nie oznacza ,偶e nie kochaj膮 zony,niestety.呕ycz臋 du偶o si艂y w przezwyci臋偶eniu tej trudnej sytuacji i mam nadziej臋,偶e jest co ratowa膰 i 偶e warto ratowa膰!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se 偶onka
Ma艂偶e艅stwo jest si臋ganiem r臋k膮 do worka pe艂nego w臋偶贸w z nadziej膮, 偶e wyci膮gnie si臋 w臋gorza.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se 偶onka
M臋偶czyzna kocha sw膮 kochank臋 najbardziej, sw膮 偶on臋 najlepiej, a sw膮 matk臋 najd艂u偶ej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se 偶onka
Od s艂owa do uczynku jest daleka droga, patrz na to co robi a nie na to co mowi bo facetom ciezko jest wyrazac swe uczucia slowami wiecej ci jego gesty pokaza niz zwykle slowa ktore nic nie znacza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka se 偶onka
a zdradzil bo moze ty nieokazujesz milosci moze wasz zwiazek to rutyna moze brak seksu spojz na to z drugiej strony moze czul sie samotny teraz napewno ma wyzuty sumienia gdyby mogl cofnol by czas ---------zeby wasz zwiazek przetrwal bez klutni o byle co i zebyscie byli ze soba musisz wybaczyc i zapomniec bo inaczej niebedzie latwo i wkoncu sie rozstaniecie oni poprostu nieumia mowic o swoich uczuciach z tymi facetami to juz tak jest to my musimy umiec czytac to z nich samych sorki za bledy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jeslifacet
klnie przy mnie mimo tego ze wie iz tego nie lubie jesli powie kocham to tylko z jakims dodatkie ironii jest zlosliwy docina mi na kazdym kroku nie jest o mnie zazdrosny(nawet raz spytalam prowokacyjnie ze umowie sie z kims ...to odpowiedzial ok ale nie wracaj zbyt pozno) flirtuje na serwisach randkowych z innymi kobietami czy ktos taki moze kochac?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jeslifacet
wlasnie....niestety ale masz racje :(

Udost臋pnij ten post

Jestem bardzo tolerancyjna , do czasu, gdy ktos nie poka偶e swojego chamstwa i prostatctwa, nie przebywa艂abym z takim osobnikiem nawet 5 minut.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jeslifacet
na pewno przesadzasz....kazdy zasluguje na prawdziwe uczucie...bez wzgledu na wyglad

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jeslifacet
kremowka....a ja z nim jestem juz 2 lata...tyle ze on taki z poczatku nie byl...teraz zaczynam myslec ze moze to byl taki chwyt...rozkochac a potem wreszcie pokazac swoje prawdziwe Ja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a jeslifacet
niski i brzydki--- wiesz jak jest....gdy kobieta sie zakocha to potem widzi tego jednego jedynego za super przystojnego faceta obojetnie czy ma jakies wady....nie licza sie inni....przestan tak ugolniac,czasem wazniejsze jest wnetrze,dla tych bardziej wartosciowych kobiet,ile masz lat?

Udost臋pnij ten post

No nie moi drodzy, dlatego,偶e w takim zwi膮zku by艂am przez kilka lat. To straszne, jak potrafimy uzale偶ni膰 si臋 od drugiej osoby. C贸偶 znaczy samotno艣膰 w takiej sytuacji? Bycie z kim艣 za wszelka cen臋. Nigdy. Zabi艂am w sobie najpiekniejsze marzenia. Gdy uwolni艂am sie z chorego zwiazku, zobaczy艂am , 偶e warto pr贸bowa膰. Odzyska艂am swoje marzenia, cz臋艣膰 zrealizowa艂am. Poma艂u, poma艂u. Cho膰by nawet pojawi艂 sie na mej drodze ksi膮偶臋 z bajki - nigdy nie pozwol臋 ju偶 soba manipulowa膰. Nigdy. Chamstwu powiem zawsze - nie i spadaj kole艣.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Szarawy
Faceci zdradzaj膮 gdy brak im wolno艣ci, gdy czuj膮 si臋 zredukowani do roboczego wo艂u, gdy maja do艣膰 nakaz贸w i zakaz贸w albo po prostu dla rozrywki :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a mnie
strasznie kreci jesli moglabym byc dla faceta pierwsza kobieta...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 polowy ryb
Faceci musza zdradzac, tak sa skonstruowani

Udost臋pnij ten post