Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwiaaa27

czy jestescie zadowolone z szycia krocza??czy dobrze was zszyli?

Polecane posty

Gość sylwiaaa27

miała ktoras z tym problemy?

Gość malasq
a jakiego typu ty masz problemy?

Gość sylwiaaa27
wiem ze w to trudno uwerzyc ale mnie rozerwało az do połowy pepka czyli w góre a nie w dól i nie byłam nacinana ale samo sie rozerwało....

Gość sylwiaaa27
bardzo smiesznie jest sie podszywac?? wydaje mi sie ze nie dokładnie jestem zeszyta:( czy to sie zasklepi jeszcze?

Gość Gorgia25
mi też się wydaje że źle mnie zszyli, szwy poszły po 7 dniach , rana sie otworzyła, połozna powiedziała ze się zejdzie, super sie zeszła tyle ze mam zgrubienie dłubie na 2 cm, waskie i niezbyt wypukłe, acha i pęknięta wargę sromową, zostanie juz tak:( niby szew był na niej ale sie nie zrosła

Gość podnnosimmy

gorgina ja mialam to samo-chodzi o warge mialam malusienkie pekniecie na niej (takie pare mm) prawie nie widac, ale palcem czuc -nie bylam nacinana, nie rozerwalo mnie, ale tam wlasnie ciut poszlo i tez tak zostalo (taka mikro dziurka) widze tylko w powiekszonym lusteru, ale jest! a rodzilam na poczatku kwietnia :(

Gość kłamie
ja miałam straszne problemy. w kilka dni po pporodzie pipka spuchła jak duzego rozmiaru bułka, lekarz który mnie przyjmował na pogotowiu rzekł ze pierwszy raz takie cos widzi.. najpierw usłyszałam ze za ciasno mnie zeszyli co zatrzymało krazenie limfatyczne, stąd obrzek. ale poniewaz to godziło w konkretnego lekarza który szył, ostatecznie uznano ze była to reakcja alergiczna na nici.