Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniedbana

czy krople na ZNP PERIONORM mogły spowodować brak okresu w terminie??

Polecane posty

Gość zaniedbana

okres spóźnia mi się 3 dzień choć dostaje go zawsze regularnie co 28 dni i od 1,5 roku nie spozniał mi się ani 1 dzień..... zawsze jednak przed okreem dopadało mnie ZNP - skrajna depresja ;-(więc w tym miesiącu jakieś 7 dni przed terminem okresu zaczełam brać PERIONORM- krople doustne ( skład Agni casti fruct. tinctura 1:10 i etanol ) które polepszaja samopoczucie i zapobiegają bolącym piersia...przepisał mi je ginekolog ....no i teraz jest problem bo nie pojawił się okres....choć piersi mam powiększone w ciąży nie wiem czy jestem ponieważ zawsze używamy prezerwatywy i finał jego jest na zewnatrz, kochamy się w dni niepłodne średnio raz na tydzień więc prawdopodobieństwo jest takie jakie jest...... czy te kropelki mogłby coś poprzestawiać w moim organizmie???

Gość zaniedbana
dziewczyny !!!!zadan z was nigdy nie spotkała się z takim przypadkiem zeby krople które wpłyneły pozytywnie na samopoczucie ( bo tak było- nie miałam humorów) opóźniły okres ...przez co dopiero teraz sie denerwuje podwujnie

Gość zaniedbana
nikt nie wie?????

Gość susi
ja bralam te krople na wyregulowanie okresu. i działały znakomicie. okres mialam jak w zegarku.. a wiec chyba u Ciebie jest coś nie tak. najlepiej idź do ginekologa...

Gość zaniedbana
krople przepisał mi ginek 1,5 roku temu brałam je przez 4-5 m-cy a pozniej zapomniałam o nich...nie pamietam czy mi mowił kiedy je mam zaczac barc czy zaraz po okresie , czy przed , czy moze codziennie...... moze jednak zaczełam je zazywać nie w tym okresie co trzeba i dlatego mam zaburzenia....co??? jets taka mozliwosc. Czy to raczej ciąża....ale to trzeba miec szczescie kochac sie raz na tydzien z zabezpieczeniem w dni niepłodne i wpaść......