Gość co zrobić Napisano Sierpień 3, 2006 Hej ! Poradxcie mi, co mam zrobić? Jestem z chłopakiem ponad 3,5 roku. Wszystko między nami było ok, ale dzieś od 4 miesięcy, on cały czas wmawia mi, że ja traktuję Go jak kolegę!, że nie zależy mi na nim, że nie myślę o nim poważnie itp... Ja na początku naszej znajomości uprzedziłam Go, że NIE CHCĘ wogóle wychodzic za mąż ( i nie dotyczy to tylko jego ).Po prostu jesteśmy ze sobą - związekbezobrączkowy,że tak powiem. Wczoraj powiedziałam mu, że idę do koleżanki ze szkoły podtawowej na grilla ( będzie tam cała klasa) i że zabieram się z moim kolegą z klasy ( mieszka klatak obok ), a mój facet wpadł w dzika furię!!!! Że nie zaproponowałam mu tego grilla ( a pracuje do 22 , gdzie koło tej godziny miałam wrócić ), że będę jechać z kolegą i jeszcze wiele.... Co mam zrobić??? Z tego jak on to mówił wyczułam, że ma mnie juz dość i po prostu chce zerwać.Tylko to JA mam podjąć decyzję co dalej??? I coraz bardziej skłaniam się niestety do zerwania. Co mam zrobić??? Jestem naprawdę załamana i nic mi się nie chce :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach