Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupia anka22

jestem sama przez swoją dziecinność

Polecane posty

Gość głupia anka22

a nie potrfaię się zmienić.Mam ładna twarz( wiem, ze to brzmi nieskromnie ale mnóstwo osób mi mówi ze mam niespotykaną urode, czyli dziwna ale ciekawą), kilku facteów bardzo wazych interesowalo sie mną a ja zachwouje sie jak gówniara.Nawet nie potrfaie tego opisać.Albo cos udaje, albo zgrywam się na księżniczkę labo na pseudoeintelektualistkę .Jestem idiotką jednym słoewm i nie wiem jak to zmienić.Onieśmielam ich albo odstraszam, albo nie daje sznasy albo jak ktoś mi się bardzo podoba to robię z siebie śliczną pustą lalę.Boże....proszę o jakąś rade i wiem , że pojawi się pewnie wiele obrazliwych komentarzy i z góry pozdrawiam podszywaczy:)

Gość Brzydal jak zyjesz
:D

Popracuj nad sobą, musisz mieć odwagę być sobą i pozwolić się komuś naprawdę poznać...A jeżeli prawdziwa TY sie nie spodoba, to trudno...widocznie to nie ten właściwy... Skoro wciąż kogoś udajesz, to jesteś niepewna swojej wartości i bardzo Ci zależy na zrobiemiu odpowiedniego wrażenia, powiedziałabym że za bardzo... pozdrawiam

Popracuj nad sobą, musisz mieć odwagę być sobą i pozwolić się komuś naprawdę poznać...A jeżeli prawdziwa TY sie nie spodoba, to trudno...widocznie to nie ten właściwy... Skoro wciąż kogoś udajesz, to jesteś niepewna swojej wartości i bardzo Ci zależy na zrobiemiu odpowiedniego wrażenia, powiedziałabym że za bardzo... pozdrawiam

Gość isabellmarie
udajesz bo nie wierzysz ze Ty cała ty to jaka jestes, jestes ciekawa i bardzo intrygujaca. Uwierz w siebie, anie bedziesz przywdziewac szatek innych:) jestes fajna osobka, uwierz w to:)

Gość cccccccc
a co rozumoesz pod pojęciem żezachowujeszsię jak gowniara ?

Gość cccccccc
Do głupiej anki nie martw sie tym tak badzo jak chcesz mozemy pogadać będzi ci razniej zyskasz koleżanke a menami to ty się nie przejmuj nic a nic

Gość monolo
ja też jestem sama i wiele osób mi zarzuca e jestem dziecinna bo nikt mnie naprawde nigdy nie chciał poznac tylko zawsze wszyscy oskarżają mnie bez podstawnie a moje pytanie brzmi jak bardzo ci to przeszkadza w życiu ?

Gość piekna ale sama
monolo - o co cię oskarzają i to bezpodstawnie?

Gość monolo
o wszystko lbo mnie ludzie obgaduja albo plują na mnie albo przeciwko mnie cos knują nigdy nie mam spokoju

Gość agata22666
czesc aniu ja mam tak samo i nawet jestesmy w tym samym wieku. Mam niestety bardzo niską samoocene i nigdy w siebie nie wierze(nigdy bys tego nie powiedziała patrzac na mnie), tylko jakos nie potrafię sie zmienic

Gość meba
czemu nie piszesz głupia anko 22 ?

Gość monolo
skąd jesteś ?

Gość monolo
to może idz na uczelnie do niego niby tak przypadkiem może go spotkasz?