Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIGDY PRZENIGDY

JUZ NIE MOGE WYROBIC, ŻYGAM TĄ ANGLIA, WSZYSCY JADĄ ZA KASĄ ZEBY BYŁA DLA

Polecane posty

Gość NIGDY PRZENIGDY

RODZINY A POTEM FACECI ZOSTAWIAJĄ SWOJE ŻONY, DZIEWCZYNY, DZIECI I SIEDZĄ TAM Z JAKIMIS DZIWKAMI CZY CHOLERA WIE KIM ZA KASE :O WOLE BYC BIEDNA NIZ TAK ZYC NIGDY DO ANGLII

Gość dziara
i jeszcze nie po tej stronie jeżdżą

Gość Ledwo to takie NIC
wyjedzie z kraju i juz sie czuje lepszym:D Prawdziwy fachowiec i w Polsce znajdzie dobrze platna prace.

Gość święta prawda

Gość JackBlack
zapewne wszystkie osoby na tym topiku to wykwalifikowani fachowcy wyciagajacy srednio krajowo w Polsce. GRATULACJE tylko czemu czepiacie sie tych za granica?

Gość lilia północy
a ja skończyłam studia, podyplomówkę, mam praktyki, jestem komunikatywna, uczciwa, mam mnóstwo zainteresowań a pracy....ani śladu dlatego jadę tam gdzie docenią to, co umiem i że w ogóle chcę coś robić!!!!Wyjeżdżam we wrześniu i praca już na mnie czeka...ehhhhh kochana Polska!!!naprawdę kocham ją i ludzi w Polsce ale ja muszę z czegoś żyć i mieć na chleb

Ja skończyłam studia, podyplomówkę, mam pracę i na dodatek zarabiam na tych wyjeżdżających do obozów pracy w UK, żyć nie umierać :)

Gość ja pojechałbym do Anglii
ale się boję :-O

Gość eeeeehhhu
jezeli chlopak wyjezdza zostawiajac swoja dziewczyne w polsce, to niech ona za bardzo nie liczy na jego powrot :O nie wiem jak to jest z mezami...... natomiast popieram wszystkie pary,singli i malzenstwa ktore tam jezdza,bo w polsce ledwo wystarcza na zycie :( po zaplaceniu rachunkow,czynszu niewiele wystaracza na zarcie a co dopiero mowiac o przyjemnosciach typu kino,restauracja czy chociazby splata kredytu - to wszysco wiem z autopsji

Gość jak kazdy...zygasz

Gość my oboje po studiach
A i tak po oplatach itd gowno zostalo przy normalnej pracy a ja sie nie po to uczylam zeby w gownie rzezbic i wszystkiego sobie odmawiac...tylko godnie zyc

Gość mam pytanie do zorientowanych
Czy opłaca się jeszcze jechać do Anglii do pracy? Czy tam jeszcze jest miejsce??? Tylu tam już Polaków jest...