Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brutalny ale prawdziwy do bólu

Do tych, co nie widza sensu zycia...

Polecane posty

Macie racje, prawdopodobnie wasze zycie naprawde nie ma sensu. Nie sądze zebyscie sie mylili. Sorry, ja wiem, że to brutalne ale tak własnie myslę.

Gość Calajaaaaaaa
Dlaczego tak mwoisz ????? Nigdy nie miales slabszego dnia..gdy cos Ci się przytrafilo i pomyslales, ze zawalil Ci sie caly swiat ?? Nie mozna tak od razu poddawac sie. Zawsze po burzy pojawia sie slonce. Trzeba tylko je zauwazyc .

Gość dziara
ale to pewnie jest o tych co nie mają słabszego dnia tylko słabszych wiele lat

pewnie tak

Gość isabellmarie
ale to pewnie jest o tych co nie mają słabszego dnia tylko słabszych wiele lat --------- tak ale jak mamy słaby dzien to od razu przywolujemy z pamieci poprzednie slabe dni i mowimy zycie nie ma sesnu. A czemu nie przywolujemy soebi dorbych dni i nie mowimy dzis mam zly dzien ale tu i tam i tu poslzo dobrze, i tak bedzie w przyszlosci:)

Gość Calajaaaaaaa
Zawsze jest jakas chwila, moze najmniejsza, ale jest z ktorej warto sie cieszyc. Warto wspominac te dobre chwile. Zwlaszcza wtedy, gdy jestesmy przygnebieni.

Gość kotecek99
ja nie wiedze sensu chyba od paru lat a mam ponad 20, smieszne, czesto mysle o samobujstwie ale co tamz dnia na dzien tak idzie beznadziejnie, pozdrawiam wszystkich i tak wwszystko jest do d...

To ja pocieszycielka strapionych forumowiczów => ;) Zjedzcie sobie coś słodkiego,niekoniecznie kremówkę, nie każdy za nia przepada. Ja np. -nie. :D