Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ashiii

Wąż mi uciekł... pomozcie

Polecane posty

Mam weża mahoniowego a wlasciwie to mialam. Problem w tym ze mi uciekl. Nie wiem jak to sie moglo stac bo terrarium bylo zamkniete, nie bylo w nim dziur a wąż nie mial mozliwosci ucieczki. Moze mial ktos z was taki problem lub ma ciekawy pomysl na zwabienie weza. \"Tajson\" bo tak nazywa sie moj waz wychodzi ze swojego domku tzn. kokosu jak jest ciemno, boi sie ludzi. Jest mlody ma ok. 30 cm i jest chudy. Jadł prawie 2 tygodnie temu wiec jest glodny. Wymyslilismy ze damy na srodek pokoju noworodka myszki i jezeli go zje to przynajmniej bedziemy wiedzieli ze jest w domu i nie uciekl na dwor. Ale noworodki beda dopiero jutro. Pomozcie mi prosze bo moi rodzice sie troche boja...

Gość lo jeju
noworodki myszy:o biedne noworodki:o:o:o

Gość kuźwa dobrze że nie hodujesz
krokodyli :P

Gość cccccccc
z jakiej jestes miejscowosci ? ja bym zadzwoniła do weterenarza albo spytała na forum o weterynarii na gazeta.pl

Ale jaja! Ja pamiętam jak mojemu sąsiadowi notorycznie z terarium uciekał legwan (póki był maly, bo jak \"urósł\" to ledwo sie ruszał taki był ogromny i gruby). Wychodził sobie od niego z 3 piętra i wchodził do mnie na 4-te do góry po ścianie. Ale rabanu zawsze narobiłam. I tez w piwnicy chodował dla swojego gekona myszki, ale ten szybko mu zdechł :(

Nie napisałam tego złośliwie, tak mi sie przypomniało po prostu. Oj nie przejmuj się , pewnie się znajdzie, wystaw mu coś do jedzenia to wylezie :)

mieszkam w Rudzie Śląskiej :] Nie jest jadowity... to wąż ktory tylko dusi... jest za maly zeby udusic czlowieka... Narazie dusi i zjada tylko noworodki