Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość helusia ze śląska

CZY PRASUJECIE MAJTKI PO UPRANIU?

Polecane posty

Gość helusia ze śląska

Gość helusia ze śląska
prasujecie czy nie?

Kiedyś nie prasowałam bo nie widziałam takiej potrzeby. Od kiedy miewam problemy z różnymi infekcjami, zaczęłam prasować. Nawet niestarannie w sensie że nie musi być \"pod kancik\" - najważniejsze żeby wysoką temperaturą wymordować wszystkie zarazy ;) Podobno to najskuteczniejsza metoda jednak.

Gość helusia ze śląska
moonlight no właśnie o to mi chodziło. Ja kiedyś też nie prasowałam ale od kiedy mam powracające grzybice, infekcje itp. też zaczęłam prasować, przynajmniej tą wewnętrzną cześć w kroku, gorącym żelazkiem. I wiecie co? infekcje są dużo rzadsze niż wcześniej, nie wiem czy to akurat zasługa prasowania, ale tak mi się wydaje.

Gość ja nie prasuję
i grzybic nie mam :)

Gość toooo
to sie ciesz

Gość ja nie prasuję
to sie cieszę :) polecam płyny do higieny intymnej, facetom też

Gość toooo
a myslisz ze my czego uzywamy?

Gość ja nie prasuję
skąd mam wiedzieć czego używacie? Poleciłam bo uzywam i nigdy nie miałam grzybicy ani innych przykrych dolegliwości

Gość helusia ze śląska
grzybica i inne paskudstwa nie biorą się z powodu nie używania płynów do higieny intymnej, a czasami wręcz przeciwnie, powodują podrażnienia i różne dolegliwości (raz na taki trafiłam) . ja grzybicą zaraziłam się na basenie a nie od faceta. I to ja jego zaraziłam i leczyliśmy się obydwoje. Moja ginekolog poradziła mi to prasowanie majtek i jak na razie chyba skutkuje.

Gość ppyyy
czy facet ma objawy grzybicy???

Gość do helusi
bo w hanysowie to połowa z was ma grzybicę, druga połowa inne cholery :P wy tam wszyscy jesteście poparani w jaichś choróbskach:P jak nie łuszczyca to grzybica, jak nie skrzywienie kręgosłupa to padaczka:P tam same herlaki żyją i innych zarażają:P hanysy do gazu :D:D:D:D:D:D:D:D:D i śląsk się oczyści :P

Gość ja nie prasuję
mówisz tak, bo tych przypadłości doświadczyłeś na własnej skórze? Sam sie zagazuj, pewnie nikt tego nie zauważy :P

Gość helusia z Pomorza
a ja jestem z pomorza i też mam grzybicę.

Nie mam 100% pewności ale też mi się wydaje że prasowanie działa, czyli wyraźnei zmniejsza częstotliwość infekcji. A z tym maglem to przesada - chyba że ktoś ma blisko a majty pierze wszystkie hurtem.

Gość helusia ze śląska
a swojego partnera majtki, slipki czy bokserki też prasujecie?

Staram się prasować też bokserki męża, jak uda mi się je dorwać, co nie jest takie proste ;) Zazwyczaj zdąży je już na tyłek wcisnąć albo gdzieś do szafki upchnąć.

Gość helusia ze śląska
stringi też "przejeżdżam" bardzo gorącym żelazkiem, nawet bardziej niż zwykłe majty.

Gość helusia ze śląska
to tak jak mój. Najczęściej sam sobie je pierze i jak wyschną to albo zakłada albo chowasobie do swojej szafki.Ja prasuję tylko te które mu piorę.

Takie normalne gumki nie powinny się przyklejać. Rzadko noszę stringi, ale te co mam to prasuję też i jak do tej pory nic im się nie stało.

Gość helusia ze śląska
krwawa orlico są takie specjalne nakładki na żelazko, które powodują że nawet na maksa nagrzane żelazko nie powoduje przywierania materiału do powierzchni żelazka. Ja stosuję taką nakładkę.

A ja zacofana jestem jezli chodzi o takie cuda techniki... Wiec tak sie tylko zastanawialam... Ja nie prasuje wlasciwie nic (bluzke na egzamin :P ) wiec majtek tym bardziej :)

Gość helusia ze śląska
ja też wielu innych rzeczy nie prasuję np. koszuli do spania. Majtek też kiedyś nie prasowałam, ale odkąd dowiedziała się że to pomaga zaczęłam prasować. A ręczniki, prasujecie??

Gość odkad przestalam
prasowac majtki i uzywac planow do higieny intymnej skonczyly sie moje problemy ze stanami zapalnymi. :)

Gość Manuala
do odkąd przestałam a myć też się przestałaś?