Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ona ...

Jak Poderwać mężczyznę ???? RADY!!

Polecane posty

Pomóżcie. Bardzo proszę o rady, w jaki sposób mozna ,, poderwać \" meżczyzne? Chodzi mi o sytuacje w hipermarkecie...na dyskotece. Pytanie do Pań: Jak podrywacie mężczyzn? jako okazujecie ,, zainteresowanie\"? Pytanie do panów: Jak lubicie być podrywani... Jakie są ,, najskuteczniejsze\" sposoby aby Was poderwac? Co ,, najlepiej \" działa? Baardzo prosze o jakies wskazówki. Moze one sprawią że w końcu nie będe samotna.. :(

Gość kopniak w jajca
...JEst skuteczny ...Poleży wtedy troche na ziemi ,ale zwróci na cieibe uwage na pewno

chodziło mi o ,,powazne \" rady!! Przykro mi- musicie przenieś się na forum niżej!!

Gość nert
tak to pięknie napisałas .ze już mnie poderwałaś

ja Ci powiem,że stosuję typowe działania :prowokująco-zawstydzone spojrzenie,ale bez natarczywości,super sposobem jest znalezienie konkretnej rzeczy za którą można faceta pochwalić,wiedząc,że nikt inny tego nie zrobił.mówisz wtedy ze szczerością np.wiesz,bardzo mi się spodobało jak zrobiłeś to i to...działa na100 procent...no i oczywiście UŚMIECH

Umiech przede wszystkim, zgadzam się:) Mi zawsze wszyscy faceci mówili, że najbardziej podoba im się mój uśmiech. I to spojrzenie o którym pisała Innesia .. też działa ;-)

jak do Ciebie mówi to patrz mu w oczy i lekko przechyl głowę w bok,to znak,że jesteś zainteresowana tym co słyszysz... i to co większość dziewczyn robi podświadomie czyli bawienie się włosami ale nie cały czas

hmm. Dziękuje. A Jesli jestem na jakiejś ,, zabawie\"... Tancze..tańcze..ale niestety z natury jestem taka ze ,, wstydzę \"się podejsc..i dołączyc sie do tańca. Jak okazać zainteresowanie prócz głębokiego spojrzenia i usmiechu ?

i przygryzaj leciutko dolną wargę i spuszczaj skromnie oczęta :)

hehe... Kici-- bardzo dziekuje ;) A macie wiecie jak przełamać nieśmiałość, strach. Zawsze mam takie odczucia... Nie wiem co powiedziać, zapytac w takich sytuacjach...boję się jak on zareaguje na mnie...czy nie pomyśli sobie czegos.. :(:(

Ona---> coś to napewno sobie pomyśli, wskazane nawet żeby myslał:D A co to sposobów - idź z instynktem, przecież jak powiesz coś, co mu się nie spodoba to świat się nie wali, podryw to nie miłośc po grób:) taki stereotyp, który jednak wspaniale działa na każdą płeć - ludzie lubią mówić o sobie:) Powodzenia

Mnie przeraza 1 moment- podchodzę do niego ... i... trudno zacząć mi temat. Co innego jest z kolazankami a co innego- męzczyznami. I nie mówie tu o 18, 19- latkach. Chodzi mi o cos w rodzaju 20, 23 :) O czym męzczyźni najbardziej lubią rozmawiac ?:> ?:) Jestem osobą o dosc okrągłych kształtach...wiec czuje ze mój wyglad jest przeszkodą w ,, podrywaniu" mężczyzn :(

A znacie może jakies romantyczne piosenki na ten jedyny wieczór do słuchania we dwoje ? Chodzi mi coś w stylu: Łzy, magda Famee lub Rh+

ona ---> ee tam.. faceci lubią okrągłe kształty, wiem bo sam tak mam :) a z romantycznych hmmm.. moze spróbuj sciagnać soundtrack ze Smallville, moze nie romantyczne ale przyjemnie się słucha ciao 🖐️

kici- mam nadzieje. Ja moge polecic piosenki- Rozmowa z Aniołem i Rh+- po prostu milosc

Okrągłe kształty??;/;/ Kurde a mi się wydaje że faceci za modelkami wiecznie chodzą..

Gość Każdy chce trochę miłości
Podrywająca dziewczyna to mi się kojarzy z taką co wystawi potem rachunek

Gość czesiek hydraulik
jezeli jestes ladna, nie musi byc zadna modelka bo okragle ksztalty sa naprawde fajne to jakkolwiek bys nie zaczela rozmowy to zwrocisz uwage faceta, to prawo natury, nie potrzeba tu zadnych wysublimowanych dialogow jak w odwrotnym przypadku

Gość czarna_róża
Na słodką bezbronną dziewczyneczkę.:P

Gość uppupp