Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość womenka

bedziemy mieli blizniaki!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość womenka

dzis dowiedzialam sie ze bedziemy mieli bliziaki,zawsze o tym marzylam:)dwoch slicznych chlopcow,ale teraz jeszcze bardziej boje sie porodu i wychowania,tym bardziej ze mam dopiero 26 lat...czy damy z mezem rade?Podkreslam ze to nasza pierwsza proba i to po odstawieniu tabletek anty:)czy ktoras ze szczesliwych mam blizniakow moze mi cos wiecej na ten teamt powiedziec?:)

Gość paszczury
czy to znaczy, że zaszłaś od razu w pierwszym cyklu po odstawieniu anty ?

Gość zenobia
siostra ma. wspólczuje. czeka was powazny egzamin z zycia.

moje gratulacje :) poszukaj na forum, gdzieś już widziałam mocno rozbudowany topik o mamuniach i ich podwójnych szczęściach :)

Gość ghghghg
Mam 21-letnia przyjaciolke z 1,5 rocznymi blizniakami (Dawidek i Tomuś)! Sa sliczni i kochani! Mysle ze dasz rade! Moja kolezanka chciala bardzo urodzic wlasnymi silami ale niestety Dawidek byl zle ulozony i na ostatnia chwile zaplanowali jej cesarke!

Gość ghghghg
Czasem kobieta z blizniakami daje sobie lepeij rade niz inna z jednym takze nie sluchaj idiotycznych odpowiedzi w stylu "egzamin z zycia" bo to bzdura! Pomysl ile ludzi stara sie odziecko, ile go miec nie mzoe a Ty dostalas PODWOJNE SZCZESCIE!

ja też miałam26 lat jak urodziłam swoje bliźniaki ale miałam jeszcze niespełna 3-letniego synka,mieszkaliśmy wtedy z moja mama ,która troszke mi pomagała,tzn kąpałajednegobliźniaka a ja w tym czasie drugiego karmiłam :) urodziłam w 38 tyg ciąży siłami natury ,dzis moje bliźniaki maja już 12 lat i są świetnymi dzieciakami ,zobaczysz,że bliźniaki to sama radość,śmiech i trochę więcej prania niz przy jednym dziecku ;) obydwoje karmiłam piersia przez 11 mies. sama piersia przez pierwsze pół roku ,najpierw jedno potem drugie a potem znowu to pierwsze i tak w kółko :D pozdrawiam Cie i zapewniam,że dasz radę chociaz czasami może sie zdarzyć,że przyśniesz razem z nimi w srodku dnia :)

do zenobia ,jak mozna komus współczuc dzieci ??? współczuć to można czyjejś śmierci albo choroby !tym bardziej,że autorka wspomniała,że zawsze marzyła o bliźniakach

Gratuluję bardzo serdecznie:)!!!! Przyznam się, że wychodzę za mąż za 9 dni, a jak rozmawiamy z przyszłym mężem o dzieciach to zawsze marzą nam się bliźniaki. Wspaniale, gratuluję i trzymam kciuki:)

Gość Axaa
No i fajnie, 2 za jednym podejściem ;) Ja zawsze chciałam mieć siostrę bliźniaczkę ;)

Gość gaaag
jezu! nie wyobrazam sobie. Ja przy jednym dziecku mam kupe pracy. Duzo zdrowia, cierpliwosci i siły. Bedzie na pewno ciezko, ale dasz rade

Gość womenka
dziekuje wszytskim serdecznie za gratulacje,my rowniez z mezem bardzo sie cieszymy:)

Gość laloli
W dzisiejszych czasach to dobre rozwiązanie dla osób chcących mieć więcej niz jedno dziecko (tych jest niestety coraz mniej) Pierwsze dwa lata dużo roboty, ale później to wozisz dzieci w te same miejsca, razem do przedszkola, do szkoły, do lekarza...i za parę lat masz odchowane dzieci.

Gość fiolka5
oj współczuje! Nie piszcie że to takie wszystko wspaniałe 2 za 1 razem! Bzdura. To jest juz od początku ciąża zagrożona. Trudniej donosic taką ciąże i nie zawsze oboje są zdrowi. Moja przyjaciółka ma bliźniaki i bardzo się wtakiej ciąży namęczyła..bo okzało się ze jedno ma wszystkiego z dużo a drugie za mało jedno zabierało drugiemu.Moja siostra natomiast w 14 tyg straciła blizniaki. Mam nadzieje że u ciebie wszystko bedzie dobrze ale uważaj na siebie podwójnie. Pozdrawiam

womenka Moje serdeczne gratulacje:) 🌻 🌻 🌻 Ja jestem szczęśliwą mamą dwóch dziewczynek-bliźniaczek. Są śliczne i kochane,nie wyobrażam sobie abym miała mieć tylko jedną z nich. Na pewno nie jest lekko i przydałaby sie jakaś osoba do pomocy ale nie jest tragicznie.Jak w życiu-raz lepiej raz gorzej. Powodzenia:)

ja nie miałam kłopotów z donoszeniem ciązy.Urodziłam w 39 tyg przez cc.Żadnych plamień w trakcie ciąży ani nic z tych rzeczy. Urodziłam moje córcie w wieku 27 lat i cieszę się,że za jednym zamachem mam podwójne szczęście.

Gość lulaj
to ciężkie wyzwanie...współczuje

Gość współczuję tobie
jednego bachora nie chciałbym mieć, a co mówić dwójkę :-O

Gość współczuję tobie
Też wolałbym, żeby mnie usunęła, ale niestety :-O