Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filigranowa 22

Małe cycuszki

Polecane posty

Gość filigranowa 22

W tym roku postanowiłam się nie przejmować,w odstawke poszły tzw. "sztuczne cycki" czyli push-up-y,no chyba,że takie cieniuteńkie.Noszę sobie wydekoltowane bluzeczki,pod spód albo jakiś właśnie cienki staniczek,albo całkowicie rezygnuje.Ale co tu dużo mówić 75A...(raczej,bo się na tym jakoś szczególnie nie znam)Wczoraj zastanawiałam się właśnie jak 'reagują' ludzie na taki widok,tzn.że dziewczyna nie ma tej charakterystycznej kreski między piersiami (że się cycusie jakby schodzą) tylko taki delikatny zarys,uwypuklenie ,no wiecie o co mi chodzi :PFacetom się w ogóle takie coś podoba ?

Gość oooo la la
Mi sie takie podobaja, sa sexy.

Gość xxxxxxxl
tak, podobuje sie nam......

Gość aj tam
male cycki sa kiepskie co innego srednie i duze piersi

Gość -----------x---x--x-
Nie nie podobają się, nigdy nie stłamisisz natury. Każdy facet woli duże, bo to jest normalne że chciałby potarmochać, co mi po dziewczynie, ktora się położy i jej piersi nie będzie widać bo się rozejdą.

Gość pisz za siebie

Gość Ja lubię małe
średnie też, dużych nie lubię. Ale nie wielkość decyduje, tylko forma :-). Trudno ocenić coś, czego się nie widziało, więc wklej zdjęcie, please !

Gość Romantic Boy
A ja lubię jak dziewczyna w ogole nie ma piersi, po co tam piersi, liczy się dusza dziewczyny.

Gość Undertaker R.I.P dentysta
heh

Ja mam piersi nie za duże rozmiar B ale uważam że są śliczne i jestem z nich bardzo dumna!!! są jędrne i wiem że jeszcze długo takie będą, a duże piersi...hmmmm jakoś nigdy nie marzyłam aby wisiały mi pod ciężarem prawie do pasa...do tego mam śliczne małe sutki z których też jestem zadowolona, więc dziewczynki po co te kompleksy? a facet jak kocha to nie zwraca uwagi, tylko zadbajcie o siebie :D

Gość Romantic Boy
Racja, dziewczyny nie przejmujcie się piersiami, dla mnie dziewczyna nie musi mieć piersi, ważne żeby między nami była miłośc.

Gość Romantic Boy
Dla mnie nie musi mieć, a co zrobisz jak będzie miała raka piersi i jej amputują? Nie bedziesz jej kochał? Uważam, że rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia, w ogóle piersi nie mają znaczenia, gdy jest się razem.

Gość Romantic Boy
A to przepraszam, ale zdania nie zmienie, piersi są mało istotne w życiu

Gość jaśzczurka
nie poznał żeś kobieta, pewnie przez piersi :D

Gość Romantic Boy
Tak, myślałem, że facet to pewnie, że co jak co ale kobieta powinna coś tam mieć :)

Gość filigranowa 22
nie będę tutaj nic pokazywać :P chodziło mi w zasadzie o to,czy jak założe bluzke z dekoltem i wywale ten swój biust :D to czy babki z dużymi,albo faceci nie pomyślą : z czym do ludzi :P mnie sie podoba ogólnie mój biuścik,na prawde,ale zastanawiałam sie wczoraj jak to inni odbierają :)

Gość Nie wiem czy warto
A na cholere Ci taki dekolt. Ja mam C i taaakich dekoltow nie zakladam. Smiesza mnie te powywalane na maxa cyce. Idzie taka i tylko obserwuje czy napewno wszyscy ja "podziwiaja" :O

Gość Mała cycuszki
Weżmy do Bużki ! :):):):)

Gość filigranowa 22
oo matko,mam może ze 3 takie bluzki-póki jestem młoda,nie mam pomarszczonej skóry ;) jest gorąco to dlaczego mam takich nie nosić ? :O

Gość o jakich majtkach mowa
a walsnie nos dekolty - mnie tam raz ktos skomplementowal i powiedzial "przepusc te pania z tym pieknym biustem" a tez nie mam kreski

Gość a ja mam duze C male D
I NIE ZAMIENIŁABYM SIE Z MIKRUSAMI :P :P

Gość o jakich majtkach mowa
i ja tez - po co mi potem obwisle klapzdrony

Gość malocyc
Duże piersi to ładnie wyglądają do 23-25 roku życia, potem to tragedia....

Gość takie_a_takie
bzdury piszecie... ciekawe co sie z takimi balonami tłuszczem wypchanymi stanie za parenascie lat... pomarszczone wory zwisajace po pas... bleee a takie małe to i pocieszne i zgrabniutkie ;] cycuś!!

Gość duże cyce sa oblesne
nie ma nic gorszego jak duże cyce, wygląda się wtedy jak zwalista mlekodajna krowa! Ohyda, wygląda się monstrualnie i ma się zdeformowaną figurę. To jest ohydne i niekobiecie! Najlepsze są średnie. Wielkie to tylko kupa paskudnego tłuszczu, a nie ma już dla mnie nic gorszego i paskudnego jak mała babka z dużym cycem-taki karzeł z przerośniętymi wymionami. Tu nie wyrosła, krótkie nogi, kurdupel a cyc przerośnięty. Komiczne! To taki typowy "wieski typ"

Gość malocyc
:D :classic_cool: masz synek tylko nie odchodź za daleko. Racja, nie ma h*ja żeby nie wisiały. Nie widziałem jeszcze "starszej" babki z ładnymi dużymi piersiami, no chyba że silikony - ale i to paskudnie wygląda.