Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalamido77

NIE LUBIE lata LUBIE jesień

Polecane posty

Gość lalamido77

bo jesień jest taka sentymentalna...i cieszę się, że niedługo już będzie,w końcu wyjadą wszyscy turyści z miasta, przyjadą studenci i bedzie tak jak lubie-spokojnie

Gość pilnik
studenci uczelni państwowych są spoko ale studenci uczelni prywatnych zachowują się jeszcze gorzej od co niektórych turystów,więc masz racje, niekoniecznie jesienią musi być spokojnie

Gość idzie jjesień.
ja uwielbiam jesień, wreszcie!!! to chyba najpięniejsza pora roku, zaraz za nią jest zima - też wspaniale. Wrszcie koniec skwarów, upałów, lania potu i okropnych burz, nawałnic. jesienią wszystko dzieje się wolniej, jest romantycznie. Wieczory są długie, wyciągnę koc z szafy. Będzie grzane piwo z miodem :) pycha - ; a to powietrze? - same wspomniejnia - studia( ach tak pięknie było..), moja miłość zaczęła się jesienią i tak po latach został moim mężem. Jesień - moja pora roku. Wreszcie czuję ją w powietrzu idzie jesień. :)

A dla mnie każda pora roku ma w sobie taki czar:D Ta zmienność przyrody uczy nas dostrzegania piękna. Gdyby była tylko jedna pora roku za bardzo byśmy się do niej przyzwyczaili i straciłaby ona swoją magię:)

Gość ja jestem klamca
Ja uwielbian jesienne i zimowe wieczorki mmmmmmmmmmmmmmmmmm....chlodne powietrze na zewnatrz , kubek goracego kakao , cieply kocyk i dobra ksiazka :) mmmm nie moge sie doczekac :)

Gość Jesienna kobieta
Haj!! A ja lubie: Czerwone Gitary - Cztery pory roku TAk naprawde to bylam u stylistki i ona stwierdzila , ze jestem JESIENIA Kobieta. Tak naprawde to kazda pora roku ma dwoje uroki:) Ale jesienne kocham bardzp kocham 🌼 Lato jagód lipcowych ma smak. Żółte liście gna jesienią wiatr. Wiosną śniegi spływają już z gór, A na szybach zimą kwitnie mróz. A ja lubię mroźną zimę I puszysty śnieg. Kocham narty; Dla mnie zima najpiękniejsza jest. Ktoś tam lubi zimowy zły wiatr, Kiedy rzeki już pokrywa kra. Drugi woli przed siebie wciąż iść, Gdy jesienią czerwienieje liść. A ja lubię tylko lato Wśród słonecznych plaż. Lubię pływać; Dla mnie lato najpiękniejsze jest. Jeden lubi gdy wiosną ze snu Znów się budzi rzek wezbranych nurt. Inny woli lipcowych dni blask, Kiedy miodem pachnie cały las. A ja lubię Wszystkie cztery pory roku, bo Każda z nich: Wiosna, lato, jesień, zima - Przypomina mi Ciebie.

Gość a ja próbuje zatrzymac
lato sluchając piosenki Garcia-Kalimba De Luna... Jesien jest straszna;/;/

Gość Jesienna kobieta
SORRY!!! Ale jesienne uroki kocham bardzo:)

Gość Jesienna kobieta
Alibi, sluszna uwaga, podoba mi sie!!!

\"Żegnaj lato na rok, stoi jesień za mgłą\" :) A tym co tęsknią za kwiatami i truskawkami :) dedykuję \"Looking for the Summer\" 🌻

Gość Jesienna kobieta
Ja tez tak sadzilam, ze bardziej jestem wiosenna panienka:)

Gość Jesienna kobieta
Witam Lowce jeleni🖐️ Lubie ta piosenke:)

kochana, bo to bardzo trudno dokładnie określić, poza tym, nie pamiętam ,jaki mam naturalny kolor włosów, no i nie wiem, jak go określić :D :D :D ale kocham wczesną jesień, takie babie lato :P kocham, kovham wrześniowe jeszcze ciepłe wieczory, piękne kolorowe liście, gwiaździste niebo, pełnię, ciszę nocną, ogród pełen jabłek...kocham tę porę roku.... :) :) :)

Gość Jesienna kobieta
Ja tez, kocham zime i adwentowe ciemne wieczory :) Przy swieczkach:)

Gość idzie jjesień.
a macie jakiś cyctaty jesienne? może jakieś motta, aforyzmy... już idzie wieczór, wszystko jesienne kocham to uczucie.

Gość Jesienna kobieta
Ale sie zagalopowalam:-D O tak babie lato, wykopki kartofli , potem ognisko i pieczone kartofelki:) Pamietacie moze to?

Gość Jesienna kobieta
"Wrzesień" - Karasiewicz G. Mija ciepłe lato, wkrótce przyjdzie jesień, zbudził się o świcie, niespokojny wrzesień. Tyle pracy w koło czy wykonać zdołam? Najpierw pootwieram drzwi we wszystkich szkołach. Przyjdą do szkół dzieci calutką gromadką o słonecznym lecie będą opowiadać.

Gość Jesienna kobieta
"We wrześniu" Puste już pole - pełno w stodole bo zżęty kłos, bo zżęty kłos. Między brzozami, między białymi liliowywrzos, liliowy wrzos. Hej borowiku w kapelusiku gdzie ja mam iść? Gdzie ja mam iść? Czy Cię ukrywa gałąź świerkowa, zielony mech, czy zwiędły liść? Wrześniowe lasy, złote ściernisko, pajęcza nić, pajęcza nić... Hej borowiku w kapelusiku, przestań się kryć, przestań się kryć!

Gość Jesienna kobieta
Wrzesień" Jeszcze lato nie odeszło, a już jesień bliska. Wrzesień milczkiem borowiki skrył we wrzosowiskach, na polany rude rydze stadkami wygonił i rumiane jabłka strąca raz po raz z jabłoni. Jeszcze słońce o południu tak potrafi przypiec, jakby to nie wrzesień rządził, lecz upalny lipiec. Ale już chłodniejsze noce niż bywały w lecie. Liściom - żółknąć czas, a ptakom - za morza odlecieć! To narazie tyle... mysle ze przynudzam...Jmoze wpadne pozniej PA👄

Gość Jesienna kobieta
Czesc!!! Pozdeawiam Was jesienni przyjaciele:) Czy juz nie macie ochoty na jesienne rozmowki? Moze to na dworze jesien a w sercach ciagle maj:-D

Gość Jesienna kobieta
Lalamido, rybko , piknik i cala reszta zapraszam na pogaduszki:)

Ja jesień polubiłam od zeszłego roku, cicho sza dlaczego, po prostu bardzo dobrze mi się teraz kojarzy:) Nawet lubię jak trochę wcześniej jest ciemno, ulice tak ładnie rozświetlone, dekoracje i neony... no i nie trzeba się stresować że letnie ciuszki pokazują za dużo fałdek:)