Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalamido77

NIE LUBIE lata LUBIE jesień

Polecane posty

Patrz księżyc świeci sam dziś na niebie Wiesz, że on świeci tylko dla Ciebie Gwiazdki ukryły się w mroku nocy Bo nie potrzeba mu dziś pomocy Swój blask świetlisty wkoło roztoczył Mruga radośnie, bo panem nocy I choć z gwiazdkami jest dzisiaj w zmowie To najpiękniejszą baśń Ci opowie... Dobranoc

Halo ! Bardzo prosze piszcie cos,tu tak pusto!? Odlatujące żurawie W jesiennej ciszy wśród mgieł zadumy żurawi klucz leci w dal, w jesiennym łzawym wiatru poszumie jak serca tęsknota, jak żal. Stoję w jesiennej szacie pola wpatrzona w żurawie lecące, jak pożegnanie serca, jak cicha niedola, jak marzeń sny gdzieś płynące. Żegnajcie i znowu powróćcie żurawie radosnym kluczem wraz z wiosną, zostawcie mi piórko na łące przy stawie, dziś żegnam was jesienną piosnką. Zofia Ewa Szczęsna -

Na alejce Spełnienia Jesienny wiatr Zamiata - Pożółkłe liście Słońce zachodzi Na ławce Spotkań... Siedzimy Ufni - W miłości Płaszczu... Nie czujemy Chłodu - Północ Wybija... Ty drżysz Z zimna ? Zbigniew Barteczka

Piekne ta poezja , ja tez kocham Wiersze i wpadam tu sie wyciszyc i poczytac... JAK milo tak poczytac przy kawie spokojnie... Wiesz mysle by zrobic tu taka \"OAZE \"poezji i spokoju... A moze zalozymy nowy topik o takiej nazwie jak sie na to ty zapatrujesz? Pozdrawia pa!

MOZE to by bylo naszym mottem zyciowym? Jak sie na to zapatrujesz? \" Śmiej się wśród ludzi Płacz tylko w ukryciu, bądź lekka w tańcu lecz nigdy w życiu.\"

Pije kawe i wpadlam do mojego przyjemnego kacika:classic_cool: Witam Cie milo saro56:) Myslalam , ze bedzie to moja oaza samotnosci:) Ale nie znaczy to, ze z wyboru chcialam byc sama... Dlatego ciesze sie ogromnie , ze jestes milosniczka poezji. Uwazam, ze nadajemy tak samo .... Prawda? Wiesz, zastanawialam sie juz nad taka zmiana nazwy topiku. Bo ten jest troszke taki bezposredni... moze ?\" Magia czterech por roku dojrzalych kobiet" Spadam, bo musze pranie rozwiesic.....

A wiersz tez po sobie zostawie:) Staff Leopold Cztery pory roku Wiosna, Odlatująca mnie stopą skrzydlatą, Pocieszała, że szczęścia rozsnuje mi krosna Lato. Jesień Przemija niczym nic darząc pielgrzyma I szepce, że mi nie da radości uniesień Zima.

Gość Fajny i mily topik topik
Mi

Ja tez nie lubie lata za to kocham jesien.Jesienia mozna snuc refleksje siedzac w pokoju z goraca herbata.Uwielbiam to.

CZESC KAROLU , ja tez lubie jesien i bede Wam stawiac jesienne herbatki, bedziemy snuc przy tym jesienne opowiesci.... OK? Zlota J. podoba mi sie ta obcja , jestem za...:) Jak bedziesz mogla to wpadnij jeszcze .. Pozdrawiam http://www.wrzuta.pl/audio/vOPWsbIGMa/mieczyslaw_fogg_-_jesienne_roze Kawa juz sie robi, a na herbatke prosze do wieczorka poczekac .. Teraz posprzatam lazienke papa!

Dziewczyny co tu robic , zeby nic nie robic ?:P Pracuje na pol etatu w sklepie, towary na polki rozpakowuje, wczoraj sie tak nadzwigalam , ze rece i barki mnie bola.... Mam rente ale taka cieniutka, ze musze sie jeszcze na starsze lata fizycznie pogimnastykowac:) Ale dzisjaj na calego odpoczywam.... Polece tylko do sklepu po fajki . narazie pa

Gość Jesienna kobieta
Ale sie to fajnie rozkreca🖐️ Kolezanki

Gość Jesienna kobieta
Pozwolicie , ze napije sie kawki:) I na ciasto sie skusze...smaczne!

Gość Jesienna kobieta
Niech będzie to nowy topik, jestem za i podobaja mi sie wasze propozycje....🌼

Gość Jesienna kobieta
Autor: mewa49 Jesienna kobieta Jesienną czułość we mnie obudziłeś moje zmarszczki i obawy porównałeś do liści serce do wchodzenia na wieżę wysoką ciepło dłoni do nalewki, której razem nie wypijemy a nasze spotkania do marzeń o tym czego nigdy ze sobą i sobie nie zrobimy Kot przeciągnął się jak zwykle, leniwie zamruczał: jesień jest podobno mądra, pamiętaj, że czasami miłość się skrada czeka na moment nie czekania nie wypatrywania, nie chcenia wtedy rozsiada się wygodnie w sercu jak mężczyzna w fotelu z gazetą w dłoni spojrzałam uspokajająco na kota powiedziałam: jesienną czułość we mnie obudził przytulałam, bo byłam zmęczona dotykałam, by poczuć pieściłam, by bolało całowałam bo więdnę kocie ty wiesz jakie są jesienne kobiety

Dziewczyny pozdrawiam.Ja też uwielbiam jesień i gorącą herbatę.Wszystkie moje najlepsze wspomnienia kojarzą się z tą porą roku...