Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aileens

wesole miasteczko

Polecane posty

Gość aileens

wyjezdzam za tydzien zagranice. jak wiadomo sa tam fajne wesole miasteczka.. a ja jestem w 12 tygodniu ciazy. czy powinnam sobie odpuscic?

raczej tak, przecież jazda na karuzeli to ogromna adrenalina, napięcie czsaem stres, możesz oczywiście pójść i zobaczyć ale nie radziłabym jechać na takich urządzeniach. Wiem coś o tym trochę zjeździłam wesołych miasteczek i powiem jedno to są przeważnie super nowoczesne urządzenia a nie 50 letnie karuzele w Polsce. Zrobisz jak będziesz uważac tylko pisze to co myśle. Życzę rozsądnego wyboru :)

Gość lepiej nie
ja jezdzilam na takich sprzetach w Stanach... szalenstwo nieziemskie, ale tez strach...... ciaza moze tego nie przezyc,...

Gość gość
Super zrobili tę wioskę Western Camp, już na stronie https://westerncamp.pl/ to dobrze wygądało ale dopiero jak pojechaliśmy i zobaczyliśmy na żywo to zrobiło naprawdę wrażenie. Całe te miasteczko jest jak podróż w czasie i przestrzeni, do świata kowbojów i indian, super zaaranżowali wszystko, te namioty jak indiańskie a wozy jak z dr Quinn :))