Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość juz dosc tego mam

Czuje się samotna jak palec

Polecane posty

Gość juz dosc tego mam

Juz nie daje rady... moja sytuacja wyglada tak... jestem mezatka, w ciazy.... nie mam rodzenstwa, moj maz tez nie... w moim miescie mieszka tylko brat cioteczny z rodzina, mamy z nim dobry kontakt, czesto sie spotykamy... Ja mam w sumie duza rodzine, ale osob w moim wieku w niej praktycznie nie ma. moj maz z kolei prawie nie ma rodziny.... czuje sie w zwiazku z tym potwornie samotna, moje dzieci nie beda mialy fajnych cioc i wujkow.... dla mnie to tragedia.... po co mi tak zyc???

Gość Nie wiem czy warto
Smutne to :(, ale teraz wiekszosc rodzin tak zyje.

Gość juz dosc tego mam
chyba wole palnąć sobie w łeb!!!

Gość Nie wiem czy warto
Chyba masz depresje.To minie.

Gość juz dosc tego mam
To nie depresja... To swiadomość sytuacji.... ale dzieki, ze zwrosilas/es uwage na moje posty

Gość brak nika
No jak po co Ci tak zyc?Dla rodziny ktora juz masz/dla meza dzieci i dla siebie:) Nie musi tak byc. Jezeli nie ma osob w Twoim wieku w rodzinie to nic nie zmienisz, aleeeeee nie jest tak zle/oprocz rodziny mozna miec tez przyjaciol , znajomych; np: w piaskownicy dla dzieci gdzie przychodza inne mamy z dziecmi:) moze poznasz jakas mila osobke i juz bedzie ciocia:)

Gość o...............
a ja mam rodzine której nie lubię i przed która uciekam jak najdalej, mąż jeszcze gorszą... najważniejsze że mamy siebie i się kochamy

Gość ja jestemm
w dokladnie takiej samej sytuacji :( co prawda mam siostre ale ona mieszka za granica. Moj maz zero rodzenstwa a z reszta rodziny rzadko sie widywal i tak zostalo. Tez czuje sie cholernie samotna, czasem mam dosc :(

Gość juz dosc tego mam
naprawde jest dupnie jak sobie nad tym pomysle.... zaluje ze nikt nie powiedzial mi, bym szukala sobie kandydata z duza rodzina... moze to glupie, bo jest sie z czlowiekiem, ktory nam odpowiada, ale naprawde teraz cierpie.... mam podswiadomy zal do rodzicow, ze nie mam rodzenstwa..... sami wywodza sie z duzych rodzin, nie wiem jak mozna wlasnemu dziecku wyrzadzic taka krzywde....' mam poczucie zmarnowanego życia.... i nic tego nie zmieni...

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
:-( :-( :-( :-( :-( :-(

Gość Tomasz100p
Zamiast dziewczynę podtrzymac na duchu to jej piszcie"chyba masz depresję" ....Jakby mnie tak ktoś odpowiedział to nie wiedziałbym czy mam się tłumaczyć, że nie mam depresji czy się powiesić(albo samemu się pocieszyć, że tak nie jest)..... A wracając do naszej koleżanki - ile masz lat?:) Próbowałaś się na coś zapisać, w czymś uczestniczyć, ja to mówię cały czas swojej żonie(lat 30) bo ma rodzinę 350 km od Warszawy w Warszawie czuje się beznadziejnie (i ma rację, mówię tak choć jestem Warszawiakiem) bo nie ma przede wszystkim choćby jednej dobrej znajomej z którą wybierze sie na zakupy czy na kawę)w Gliwicach miała bo tam studiowała. Czyli pomyśl koniecznie o jakimś zajęciu! Seredcznie pozdrawiam Tomak

Gość dajże spokój
masz męża, będziesz mieć dzidziusia...inni nie mają nikogo, pomyśl o tym

Gość asica_niedobrzyca
spraw, żeby Twój dzidziuś miał rodzeństwo :)