Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Czuje sie samotna jak palec

Polecane posty

Gość buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

juz dosc tego mam Juz nie daje rady... moja sytuacja wyglada tak... jestem mezatka, w ciazy.... nie mam rodzenstwa, moj maz tez nie... w moim miescie mieszka tylko brat cioteczny z rodzina, mamy z nim dobry kontakt, czesto sie spotykamy... Ja mam w sumie duza rodzine, ale osob w moim wieku w niej praktycznie nie ma. moj maz z kolei prawie nie ma rodziny.... czuje sie w zwiazku z tym potwornie samotna, moje dzieci nie beda mialy fajnych cioc i wujkow.... dla mnie to tragedia.... po co mi tak zyc??? [04.08] 11:25 Nie wiem czy warto Smutne to , ale teraz wiekszosc rodzin tak zyje. [04.08] 11:27 juz dosc tego mam chyba wole palnąć sobie w łeb!!! [04.08] 11:28 Nie wiem czy warto Chyba masz depresje.To minie. [04.08] 11:31 juz dosc tego mam To nie depresja... To swiadomość sytuacji.... ale dzieki, ze zwrosilas/es uwage na moje posty [04.08] 12:12 brak nika No jak po co Ci tak zyc?Dla rodziny ktora juz masz/dla meza dzieci i dla siebie Nie musi tak byc. Jezeli nie ma osob w Twoim wieku w rodzinie to nic nie zmienisz, aleeeeee nie jest tak zle/oprocz rodziny mozna miec tez przyjaciol , znajomych; np: w piaskownicy dla dzieci gdzie przychodza inne mamy z dziecmi moze poznasz jakas mila osobke i juz bedzie ciocia [04.08] 12:21 o............... a ja mam rodzine której nie lubię i przed która uciekam jak najdalej, mąż jeszcze gorszą... najważniejsze że mamy siebie i się kochamy [04.08] 12:29 ja jestemm w dokladnie takiej samej sytuacji co prawda mam siostre ale ona mieszka za granica. Moj maz zero rodzenstwa a z reszta rodziny rzadko sie widywal i tak zostalo. Tez czuje sie cholernie samotna, czasem mam dosc [04.08] 13:06 juz dosc tego mam naprawde jest dupnie jak sobie nad tym pomysle.... zaluje ze nikt nie powiedzial mi, bym szukala sobie kandydata z duza rodzina... moze to glupie, bo jest sie z czlowiekiem, ktory nam odpowiada, ale naprawde teraz cierpie.... mam podswiadomy zal do rodzicow, ze nie mam rodzenstwa..... sami wywodza sie z duzych rodzin, nie wiem jak mozna wlasnemu dziecku wyrzadzic taka krzywde....' mam poczucie zmarnowanego życia.... i nic tego nie zmieni... [04.08] 13:14 buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować