Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mili25

czy jestem dobra zona?

Polecane posty

Gość mili25
do dobry tata Rzeczą oczywistą jest i to prawda znana od wieków że kobieta w domu ma obowiązek prać gotować sprzątać być dobra dla męża (spełniać jego zachcianki) być zawsze uśmiechnięta dziękować mężowi że może mu służyć moge tylko stwierdzic ze ciesze sie ze nie jestem twoja zona i radze zastanowic sie nad tym co napisales.Zyjesz chyba wedlug stereotypow -glupich zreszta Dobry tata On nie zdradził Chciał tylko dać przyjemność tamtej kobiecie to dobry człowiek jest co do tego cytatu to jezeli tak mylisz naprawde to juz szczerze wspolczuje .

Gość nie polecam takiego modelu
rodziny..... fikcyjne małżeństwo żyjące" obok' siebie+ poświęcenie dla dziecka.... w takiej rodzinie się wychowałam.... po latach moich rodziców..... dopadło zgorzknienie i świadomość zmarnowanego życie.... ja natomiast stałam się kartą przetargową- bez prawa do własnego życia- bo żyli nim rodzice.... .....w wieku 18 lat nie wytrzymałam tego napięcia i się wyprowadziłam bardzo ograniczjąc kontakt z rodzicami.... dobrze ci ktoś radził.... życie w zawiaszeniu, w oparciu na pozorach to MĘCZARNIA na dłuższą metę, dla wszystkich członków rodziny.... albo przebacz i zacznijcie od nowa, albo rozstańcie się i poszukaj szczęścia z kimś innym!