Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majjka

Czemu ona mnie unika zachowuje się jak gówniara a ja niewiem o co jej chodzi

Polecane posty

Gość Majjka

A więc żeby nie było że jakies gówniary to ja mam 23 lata a ona ma 35 lat. Od dwóch tygodni mnie unika zachowuje się dziwnie w stosunku do mnie a ja mam wrażenie że ona wie o czymś co ja powinnam wiedzieć. Chciałam z nią pogadać myślalam że dzis ale znowu mnie unika i spotkanie przypadkowe nie wyjdzie. Zadzwonić niewiem czy to dobry pomysł. Chciałam napisać zacząć od eski przykładowo czemu mam wrażenie że mnie uinikasz? Ale z drugiej strony niewiem czy to co ukrywa chce wiedzieć czy nie lepiej jest niewiedzieć.

Gość wiesz co to wszystko
jest tak haotycznie napisane ze ja nie kumam. Jestes babką szukasz drugiej to twoja była czy tylko kumpela??? I o ci biega????????????

Gość Majjka
sorka faktycznie chaos stworzyłam można powiedzieć że to moja kumpela często razem wracałyśmy z pracy chodziłyśmy po mieście i zapraszała mnie do siebie. Od dwóch tygodni mnie unika przychodzi do pracy wtedy jak mnie nie ma albo wcześniej żebyśmy razem nie wracały

Gość Majjka
to co może przede mną ukrywać wydaje mi się że jest związane z jednym kolesiem są trzy opcje: 1.ona się z nim spotyka 2.coś jej nagadał na mnie. 3.bądź widziała się z nim i wie o czyms o czym ja nie chciałabym wiedzieć

Gość Majjka
ale chciałabym wiedzieć o co chodzi? z tym że się spotyka z nim to chyba się rozpędziłam ale wykluczyć tego nie mogę

Gość Majjka
macie jaki pomysł?

Gość Majjka
albo jakiej treści napisać eskę żeby wyszło że ja już wszysko wiem

Gość Majjka
????????

Gość a Tobie o co biega
:o bo z tego co napisałaś to my nie wiemy o co Tobie chodzi :P

Gość kurczaki
Zwyczajnie - porozmawiaj z nią. I zapytaj, o co konkretnie chodzi. Najgorsze są niedomówienia i domysły... Po to nauczyliśmy się (??) rozmawiać, żeby unikać takich nieprzyjemnych sytuacji. Pokaż, że jestes bardziej dojrzała i zrób pierwszy krok.

jak dalej bedzie cie unikac to do niej zadzwoń, a jak to nie pomoze to napisz list, maila, smsa. wyjaśnij ze ta sytacja jest co naajmniej dziwna i mecząca...popros o wyjasnienie. przyprzyj ja troche do muru.. najlepsze sa jasne sytuacje i tobie to sie nalezy.. twardo i zdecydowanie..nie baw sie z nia w chowanego..

Gość Majjka
oki chciałabym zacząć od napisania esemsa żeby zobaczyć jaka będzie jej reakcja. Myślałam o sformułowaniu go tak by myślała że wie co jest grane tylko jak to zrobić

Gość Majjka
co mogłabym napisać?

Gość kurczaki
Wg mnie sms nie jest najlepszym pomysłem. Co Ci może odpisać? "Wydaje Ci się, wcale Cię nie unikam". Takie sprawy to nie na sms. Porozmawiaj z nią w 4 oczy, ewentualnie przez telefon.