Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cipcipek

jak mozna w tym smrodzie wytrzymac?

Polecane posty

Gość sranie podczas czytania
byłoby chwytliwym tematem w dziale o dietach i odchudzaniu.:P

Gość tez sie wlqsnie nad
tym zastanawiam, jak mi sie chce to ide , robie co trzeba i zmykam, Draznia mnie takie osoby, ktore siedza w tym kiblu i siedza,przecioez fetor z lazienki na cala chate sie roznosi

Gość tez sie wlqsnie nad
co do gownianego topiku zas--> inteligentne osoby, potrafia rozmawiac na kazdy temat.

Gość tez sie wlqsnie nad
....nawet o gownie :D

Gość do MRKz
nie czytaj przy jedzeniu, bo to nieelegancko.

Gość Człowieku co ty jesz
Ty chyba masz tak ,jak mój szwagier-po nim trzeba czekać pół godziny ! Nawet jak okno otwarte i wentylatorek chodzi ! :D

Gość no wlasnie zawsze pytam
o to mojego męza.

Gość wytlumacze Ci to
Jak juz sie zrobi ta kupe to sie wychodzi. czasem jednak mozna sobie na nia troszke poczekac i w spokoju poczytac literature piekna :P

Gość Twardy Stefan
odzywiajcie sie zdrowo i nie jedzcie zabyt dużo mięsa to nie będzie tak śmierdzieć :P

Gość taka tam ..
Nooo... niestety poziom wielu czasopism nadaje się już tylko do czytania w kiblu :P

Gość jak ktoś ma
permanentną obstrukcję to i "W poszukiwaniu straconego czasu" przeczyta na kibelku.;)

Ojej, pekam sie smiechu! Chyba mezczyzni czytaja, gdy sraja. Nigdy nie spotkalam kobiety, ktoraby siedziala w toalecie z gazeta, czy nawet ksiazka. Chociaz przyznam sie, ze czasami jest milo isc do toalety, powoli sie wyproznic, zebrac mysli, poczuc sie lzej, poczytac cos ciekawego. Ktos juz zaznaczyl, ze toaleta to miejsce, gdzie czlowiek jest sam i wtedy moze sie zrelaksowac. A ze smierdzi - wlasne gowno nie smierdzi, jedynie zalatuje.

Przyznam sie, ze tez lubie poczytac w kibelku, zostalo mi to chyba z mlodych lat, gdy mam gonila mnie do sprzatania, a ja wtedy do wc z ksiazka, hehe.

Gość quelee882
jak czytalam niektore komentarze to malo w majty nie nalalam;P A tak barzdiej do tematu- jak siedze na muszli to musze byc skupiona innaczej nie wyjdzie. A gazety odwracaja od tego uwage;))

Gość ja mam podzielna uwage
zreszta przy kupie raczej trzeba uwazac, zeby NIE wyskoczyla, wyskakuje bez skupiania sie.

Gość ryboskoczek
Czlowiek sie zaglebia w perypetiach Britney Spears, a kupa juz tam z tylu robi swoje. No chyba ze sie ma zatwardzenie.

Gość quelee882
no ale oprcz tego kupa sama w sobie jest przyjemnoscia i po co jeszcze gazetami czas umilac? ;]

Gość dupeczka
cool temat hahahah Ja jak robie kupe,to nie czytam gazety,robie szybko i wychodze....

Gość rudy rydz
W celu przeanalizowania zagadnienia udalam sie do ubikacji, bo wlasnie nadarzyla sie ku temu okazja (czyt. zachcialo mi sie sr.. kupy). Oczywiscie udalam sie tam z ksiazka, jak zwykle. Usiadlam dostojnie na kibelku, zaczelam czytac, a kupa zaczela wychodzic. Nie smierdzialo za bardzo, bo lazienke mam przestronna, zreszta od siebie sie tak nie czuje. Zrobilam kupe, ale czulam, ze moge jeszcze, wiec cierpliwie pozostalam na kibelku sledzac przy okazji akcje ksiazki. Nie mylilam sie, po jakims czasie wylecial jeszcze maly knocik. Odlozylam ksiazke, wytarlam pupe przygladajac sie z zainteresowaniem zuzytemu paierowi toaletowemu i probujac odgadnac po czym moja kupa ma dzis taki, a nie inny kolor. Kiedy papier byl juz czysty, podtarlam sie na koniec kawalkiem wilgotnego papieru toaletowego w celu wyeliminowania ewentualnych pozostalosci kaowych, w postaci tzw rodzyn. Umylam rece i przeanalizowalam sytuacje: kupe robilam sobie na spokojnie ok 3-4 minut, w tym czasie przynajmniej mialam zajecie w postaci czytania ksiazki (bo jednak samo robienie kupy nie jest zbyt absorbujace, ani nie wymaga wiekszego skupienia). Na dodatek znalazlam momencik, aby dowiedziec sie, co sie dalej wydarzylo w ksiazce. CO W TYM NIELOGICZNEGO?

Gość A co czytacie
Bo ja : Komputer EXPERT, wszystkie wędkarskie, gazety z ogłoszeniami (nawet do 1 godz ! ).gazetę regionalną. A od żony :Świat seriali, Tele tydzień,Kobra,Detektyw.

Gość kashdlFX.VD Z
ktos wczesniej napisał ze nie siedzi długo w wc i nie hoduje hemoroidów... gdzies tez kiedys czytałam ze jedno ma z drugim cos wspolnego !!! ALE CO?O CO CHODZI????wytłumaczcie pliss

moj wujek lubi takie przesiadywanie w toalecie. siedzi 10, 20, 30 minut (!!!) a jak mu sie powie: \"A. wychodz!\" to za chwile slychac wode i wujek wychodzi. to po kigo tyle na tym gów*** siedzial? moja mama tez ma takie zapedy, tyle, ze ona nie reaguje na \"E. wychodz!\" :O

Gość salellite
Może inni potrzebują na to więcej czasu niż Ty :P Wątpię w to, że siedzą i upajają się smrodem. No chyba że to lubią...