Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapodaje

tajemnica czarnych nicków

Polecane posty

to nie była jakiś tam Za pijaczony czy Za ćpany reniferek :O błagam Was jeszcze raz możecie chyba spróbować :P

Gość ironiczna ironia
te...odjebaj się od biCZ. Ona jest spoko :-p

to nie jest jakieś tam zwierzę, tylko reniferek :O jak bedziecie wywalac kartki ode mnie to ZA pierdolę śnieżną kulą [czeka na śnieg] :O to ZA szczyt dla biCZ żeby ZA jebać reniferkowi, ja to tak z czystej sympatii :P

Gość gruszka na wierzbie
:-o

PO pierwsze: gratulacje z powodu otworzenia ZAłączkika PO drugie: siem golem :P bom owłosiona i muszem. PO trzecie: Pijawa blondyno, co Ci tak cień na pyszczol pada? Nie widzę Cie wyraźnie :P PO czwarte: karni - wysyłaj mi fotę natychmiast 😠

komuś się nicki pomylały czy ja jakaś durnowata jestem??? nie wiem o co Wam chodzi to wszystko przez klienta tyle czasu cennego mi zajął :O

Pijawko Wyslij moje foto Hemoridzie please bo gotowa sie obrazić :P naprawde jeszcze nie zdązyłam zapełnić dysku swoją galerią :P i od razu mówie, że to jest średnio aktualne zdjęcie :P co prawda nadalaj jestem taka młoda ale........... włosy mi urosły :P

he he, doszły obie! karni, a pijawa jak mi przesłała Twoje zdjęcie to napisała w tytule maila: \"Fota gupiej Karnityny :P \" [ nie zebym kablowała ] :D karni, ale z Ciebie diablica :P pijawa - ale masz cyce :P

Jak się poczta tlenowska nie posra to może zobacze cycki Pijawki [hura hura] [skacze i biega po biurze krzyczac z radości Merry Christmas]

Pijawka jak dobrze, że przerwe masz między świetami :O odpoczniesz troche i podleczysz się może seksem w wolnym czasie :O Nie dodałaś załącznika gupia!!! :P