Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitkakotka

Jak reagujecie na propozycje przyjazni od płci przeciwnej?

Polecane posty

Gość kitkakotka

Gość kitkakotka
czemu nie odpisujecie nie mieliscie takich sytuacji?

Gość Firthlady
płaczem :)

Gość siksiuniaka
co jest złego w przyjaznieniu sie?

Taka propozycja to wg mnie czysta fikcja. Nigdy nie udało mi sie utrzymać przyjaźni z facetem pomimo najszczerszych chęci:( Druga strona zawsze chciała więcej i w ten sposób kontakt się urywał ...

A co w tym zlego... Ciesze sie!! Ale szczerze mowiac to takies \"propozycji: nigdy oficjalnie nie dostalam... Jakos samo tak wychodzilo ;)

Gość kitkakotka
Bardzo chciałabym sie przyjaznic z facetem ale nigdy mi sie nie udało bo gdy to zaproponowałam oni konczyli znajomosc

nie wierze w przyjaźń damsko-męską :/ zawsze jedna ze stron czuje cos wiecej, a przyjazn kojarzy mi sie z propozycja przedstawiana na zakonczenie zwiazku, tez niecieakwie :/

Gość agresywnie
jeszcze nigdy mi się to nie udało...a próbowalam nie raz...

Orlico - zazdroszczę oczywiście w sensie pozytywnym;) przyjaźń z facetem to bardzo cenne i ciekawe doświadczenie.

Gość kitkakotka
Naprawde zadna z was nie ma przyjaciela faceta?Mam na myli czysta przyjazn

Gość Kitkakocia
dlaczego taka przyjazn jest trudna?

Gość caffedelmar
mam dwie przyjaciółki... to nie są znajome, nie są kolezanki - tylko przyjaciółki... znamy sie po kilkanascie lat i wiem, że z nimi mogę konie kraść... nigdy nie było między nami tak, że ktoś chciał 'coś wiecej' jak się chce, to się można przyjaźnić z płcią przeciwną... ale trzeba naprawde chcieć i nie mysleć o głupich stereotypach kto sądzi, że taka przyjaźń nie jest mozliwa, jest właśnie o tę przyjaźń uboższy wewnętrznie... ale to jak z każdym przyjacielem - prawdziwy to skarb, czy jest kobietą czy facetem

Gość klaudka
Chciałabym miec takiego przyjaciela

Gość ewqrtewqw
jeden mi zaproponowal przyjazn, pwoiedzialam, ze nie istnieje cos takiego miedzy mezczyzna a kobieta, na to on zebysmy zostali "kolegami":O - co za okreslenie, teraz wyszlo na to, ze mnie unika, wczesniej sie we mnie zakochal, dowiedziala sie o tym jego zona-tzn. o sms-ach do mnie, no i po znajomym... a mily gosc, wszytsko spieprzyl 😭

Gość a-ayumi
mogłaś mieć 'przyjaciela', ale nie chciałas i kto tu spieprzył? powiedziałas "nie", to teraz masz "nie"

Gość eeeeehhhu
ja sie na takie cos zgadzam, ale nie chce zadnych przyjacielskich usciskow, komplementow i taryfy ulgowej zeby mozna bylo z nim konie krasc :P

Gość kltkakotka
Tak taka przyjazn jest najcenniejsza ale rzadka

Gość a-ayumi
a jak ma być częściej spotykana, jak ludzie sobie nie daja szans na taką przyjaźń?

Gość heydey
Przyjaźń męsko-damska to przecież zwykła fikcja.Nigdy sie z czymś takim nie spotkalam.

Gość a-ayumi
no cóz... to, ze nie widziałam słonia na oczy nie znaczy, że słonie nie istnieją jak mozesz twierdzić, że cos nie istnieje tylko dlatego, ze Tobie nie było dane? dziwne rozumowanie... bardzo...

Gość glicerol
czyli co jak dziewczyna z chlopakiem (przyjaciele) pojda do lozka tak po przyjacielsku bez zobowiązań to jest cos nie w porzadku ??

Gość do ewqrtewqw
a co on Ci takiego pisal w sms ze sie zona wkurzyla, bo czegos takiego nie rozumiem :)

Gość rocket
a jeżeli facet proponuje kobiecie staly związek małżeński i ona mówi , że ten facet może być najwyżej jej przyjacielem to o czym to świadczy ?

Gość zgadzam sie z caffedelmar
strasznie ubogie prezentuja niektorzy zycie mowiac ze niemozliwa jest taka przyjazn.... naprawde takim osobom wspolczuje z calego serca :( o ile ja bym byl ubozszy gdybym nie mogl sie przyjaznic ... wlasnie z kobieta :) zycze wam tez tego... roznoplciowych przyjazni i zobaczycie moze ze swiat nie jest taki jak wam sie wydaje prosty i nudny.... precz ze stereotypami !!!

Gość kurdepupka
Wlasnie precz ze stereotypami przyjazn taka istnieje i w dodatku ludzie moga sobie naprawde poradzic spedzic milo czas

Gość upppppppppp