Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdepupka

Zdarzyło sie wam sikac w nietypowym miejscu?

Polecane posty

Gość Kalinka22

Gość Krystynkaa32
oj widze ze temat schodzi na psy dlaczego nie piszecie?

Gość marioleczkaa

Gość ...........gfgf
1. po ciemku w parku 2. późnym wieczorem za pustym przystankiem 3. w piwnicy 4. między blokiem a krzaczorami 5. w męskim kiblu 6. nocą między samochodami 7. na półpiętrze w bloku dosyć dawno temu

Gość dooora
dobrze jak jest otwarta jakas klatka. kiedys na studiach siedzielismy z chlopakiem na jakiejs klatce poznym wieczorem. weszlismy zeby sie troche nagrzac. jak wychodzilismy to zatrzymalismy sie na polpietrze, kucnelam w kacie i szybciutko zrobilam co trzeba

Gość w konfesjonale podczas mszy

Gość bebzon
do basenu, ale zazwyczaj sikam do własnego kibla.

Gość jaska_
ja sikałam na przystanku w centrum miasta w srodku dnia, ale była wtedy burza, wielka ulewa i nikogo nie było na ulicy :P ( nie licząc przejeżdżających aut) koleżanka mnie troche zasłaniała :D większy przypał byłby gdybym sie zlała w gacie-tak to sobie teraz tłumacze ;)

Gość Kamilaaa19c

Gość hehehe ale zestaw
winda

Gość orzesz.szek
ale uważajcie czasem kobiety na kogo szczycie , uprzedzajcie czasem żeby się zasłaniać w czasie lotu moczowego

Gość Kamilaaa19c
ale ja widziałam kiedys jak dziewczyna sikałą

Gość marzenawisniewska
ja sie wysikałam w parku za pomnikiem

Gość korzeniowskiii
a w windzie zeby sikac to już trzeba byc niezle bezczelnym

Gość Testowanie na zawolanie D
tak nie------- http://www.redtube.com/10383 ale moge popatrzec na jakos niewiaste jak bedzie nasladowac :P

Gość hehehe ale zestaw
bezczelnym?? bezczelny to był kolega, że go w domu nie było jak na siku zaszłam :-D

Gość Podglądacz123
O jejku, chciałbym być w tym czasie i w tych miejscach co robicie siusiu. Uwielbiam to. To jest cudny widok.

Gość Podglądacz123
Może jakaś dziewczyna pochwali się gdzie ostatnio siusiała? A może jakieś stałe miejsce? :) Chętnie bym popatrzył ...

Gość latem2008
ktoś wcześniej pytał, czy widziałyśmy kogoś przy sikaniu, otóż latem tego roku miałam taką sytuację... był to mniej-więcej środek lipca, jeden z tych bardzo gorących dni. postanowiłam wybrać się na działkę, kiedy byłam już prawie na miejscu, widziałam, że z mojej działki wychodzi jakaś kobieta, na oko z 30 lat, szatynka w klapkach, krótkich dżinsowych spodenkach. Pomyślałam sobie, że była u mnie pewnie coś ukraść - zdarzały się już takie sytuacje - poczekałam, aż odejdzie dalej, w tym czasie stałam jakby nigdy nic. Weszłam na swoją działkę, której układ wygląda tak, że zaraz po wejściu są jakieś grządki, potem stolik, altanka, obok niej drzewko i kwiatki... Idę dalej w stronę altanki i widzę, że zaraz koło moich kwiatków, pod drzewem jest mokra plama i leży tam podpaska... nóż otworzył mi się w kieszeni, pomyślałam - co za chamstwo. Gdyby jeszcze nasiusiała w jakieś 'kulturalne' miejsce (np. trawa), ale oczywiście nie. Ta (za przeproszeniem) dzi**a, nasikała koło moich kwiatków i jeszcze zostawiła tam podpaskę. Pokazała klasę...

Gość asikkkkkkkkkkk
a tramwaju:P

Gość pata
Za dawnych czasow, teraz pkp jest lepsze. Ale wtedy droga daleka, gdzies w srodku nocy naszla potrzeba, to ide do wc. Atam syf i mogila. I zeby to tylko w jednej. Choc pociag prawie pusty. Nawet w 1 klasie o zgrozo. No to znalazlam pusty przedzial w 1nce i przysiadlam tak zeby polecialo miedzy siedzenia. Trudno ale potrzeba silniejsza. Potem juz nie chodzilam tam.

Gość karolka p
nie wiem, czy to 'nietypowemiejsce' ale rok temu... po juwenaliach na imprezie podrywał mnie taki chłopak i w sumie pomyślałam, że pójdę na całość i zaczeliśmy się pieścić. To znaczy on. I było mi tak przyjemnie, że naprawde coś super. I w pewnej chwili złapały mnie takie skurcze, że całkiem niechcący siadłam mu na buzi i popuściłam :o Chłopak się zakrztusił, odrazu się poderwałam. Myślałam, że sie spalę ze wstydu. Przeprosiłam i jak najszybciej go tam zostawiłam :( Na szczęście nigdy więcej go już nie spotkałam i w tym roku nie idę na juwenalia :o Ale to było straszne 😭

Gość zjadacz pająków...
Mąż siedzi przy komputerze, za Jego plecami żona. Żona mówi: - No weź, puść mnie na chwile, teraz ja sobie posurfuje po internecie... A mąż na to: - No kurwa mać!!!! Czy ja Ci wyrywam gąbkę z ręki jak zmywasz naczynia?

Gość luccio1
Typowe czy nietypowe miejsce - pojęcia w tej kwestii zmieniały się z upływem czasu, i to znacznie. Minęło dobrze ponad 40 lat - a wciąż mam przed oczyma: skończył się pogrzeb Babci, jesteśmy - już "po" - znów przed bramą cmentarza - i w tym momencie moja Mama, Ciocie i jeszcze jakieś Kuzynki ustawiają się rzędem na ulicy pod murem, poczym te 6-7, a może i więcej różnowiekowych Pań w czerni jednocześnie podnosi spódnice i kuca na chodniku... Wówczas "nazywało się", że w tak wyjątkowy dzień wolno ot tak, po prostu - bez zagwozdki, gdzie szukać toalety (której najczęściej i tak w okolicy nie było...).

Gość luccio1
Równo 50 lat temu zaliczałem serię "posiadów" wraz z Mamą w moim rodzinnym Krakowie, na Plantach w "kółku" przy pomniku Grażyny, gdzie była wtedy piaskownica (dziś już od dawna nie ma). Chodziliśmy na pół dnia, wracając, gdy zaczynało robić się ciemno. Braliśmy z sobą jedzenie: kanapki, ciasto, jabłka, i picie: termos z herbatą, słoik z kompotem - zresztą w tym kółeczku mamusiowo-babciowym był zwyczaj wzajemnego częstowania się... Miałem wtedy 4-5 lat (1958-59), Mama przekraczała 30 (pamiętam Ją: w brązowym kostiumie, kapeluszu-grzybku na bakier, przypiętym do włosów wsuwkami, z torebką-kuferkiem przewieszoną przez pierś ...). Ja grzebałem w piasku albo rysowałem po asfalcie kredą albo kawałkiem cegły, Mama na ławce machała drutami, albo coś czytała. Zwykle było tak, że zanim zdążyłem zawołać o siusiu - a potrzeba po herbacie i kompocie dawała znać o sobie dość szybko - Mama odkładała robótkę i pojawiała się przy mnie, ściągając mnie od zabawy; rzeczy zostawały na ławce pod opieką sąsiadki, a my szliśmy w głąb zieleńca pod drzewo - zawsze w to samo miejsce. Pod drzewem Mama najpierw ściągała mi spodenki, potem sama podnosiła spódnicę i halkę, zdejmowała majtki, kucała i robiła to, co musiała zrobić. Odgłos Maminego siusiania "odblokowywał" mnie - zaczynałem siusiać i ja, zawsze chwilkę po Mamie... Chodziliśmy tak 2-3 razy w ciągu popołudnia - po raz ostatni tuż przed drogą powrotną do domu. Nikt nie podnosił żadnej kwestii. Jak na tamten czas, typowe i normalne było i miejsce, i zachowanie. Mam jeszcze do dziś w oczach podwiązki Mamy z klamerkami wpiętymi w pończochy - w sam raz na wysokości mojego wzroku, tak jak wtedy - i w tle lekko żółknące liście...

Gość Poszukiwacz-)
Gdzie mam się wybrać aby zobaczyć kobietę sikającą w bramie pod drzewem lub w krzakach?

Gość taka_sobie_panna
Oj było tego duuuuużo naprawdę, napiszę co pamiętam... Raz robiłam siku na schodach w bloku, nie byłam za trzeźwa. U koleżanki z L.O. po lekcjach sobie coś opijałyśmy i gadałyśmy, siedziałyśmy cicho by jej matka nic nie odkryła, w końcu strasznie mi się sikać chciało, a wstydziłam się iść, bo musiałabym przejść obok wejścia do pokoju gdzie była. Palić nie było wolno i wychodziłyśmy palić na korytarz na półpiętro i raz ściągłam spodnie i siiii, a koleżanki o mało ze śmiechu się nie posikały, toczyły się ze śmiechu i zasłaniały usta by nie narobić rabanu i tak moje siki gdzieś poleciało po schodach w dół i coś było słychać, ale nie było z tego żadnej draki. Dwa razy sikałam w tramwaju, oczywiście to był drugi wagon i był pusty, byłam tylko ja i mój ówczesny chłopak, kucałam na podłodze za ostatnimi siedzeniami, raz było jeszcze dwóch jego kolegów i mnie zasłaniał kurtką by nic nie widzieli... Lasy, parki, śmietniki to chyba standart nie ma w tym nic dziwnego, były też ciemne bramy ale raz poszłam właśnie sikac w bramę, a kolezanki i kumple zostali, patrzę a tu jasno jak w dzień bo podwóreczko było kwadratowe oświetlone centralnie latarniami w każdy kąt, w przejściu przez brame sikac nie mogłam bo znajomi tam stali, a na tym podwóreczku ani 1 krzaka!, śmietnika też nie, stały tylko kontenery i to nie w kącie ale równo przy ścianie i nie było jak się za nie schować, był tylko taki murek koło kąta i przy nim jakiś trzepak ale idealnie prosto pod najjaśniejszą latarnią rozświetlone, cóż jako że już nie mogłam dłużej strzymać, zresztą byłam trochę wstawiona i odważnie poszłam właśnie koło tego murka i sikałam w kącie idealnie w blasku latarni, każdy mógł teoretycznie z okna zobaczyć mój goły wielki tyłek, bo do szczupłych niestety nie należę... Jak miałam z 10 lat wysikałam się u mojej ciotki do zlewu na brudne naczynia, które miała ona myć i robiłam tak ze 3raz w wakacje jak mnie opierniczyła za coś i gdy miałam jej dość. W podobnym stylu robienia na złość koleżanka nasikała w gabinecie szefowej na sofe i to tak,że nikt się nigdy nie zorientował przynajmniej dopóki tam pracowałam, a druga moja koleżanka pilnowała czy nikt nie idzie! Usiadła jej na kanapie w gabinecie no i sikneła troche, potem obróciła tą poduchę na drugą stronę gdzie było sucho. A najlepszy numer to zrobiła kiedyś w L.O. inna moja koleżanka i to nie było z sikaniem a z tym drugim. Czekałyśmy na autobus, który miał zaraz przyjechać i szkoda było go przegapić. Przystanek był zaraz koło klatki jakiejś i ona zadzwoniła domofonem, że roznosi ulotki i by ją wpuścili i otworzyli jej, a ona kucneła zaraz z boku przy drzwiach do piwnicy i wiecie co zrobiła... ale to jeszcze nic. Potem wzieła to co zrobiła przez chusteczkę i wyniosła do śmietnika przed wejściem, a myśmy stały i lały prawie ze śmiechu, dobrze że nikogo nie było na tym przystanku, bo by się w końcu zaczęli zstanawiać z czego my się tak strasznie polewamy. Najlepsze jaja by były jakby ktoś wtedy przechodził klatką i ją nakrył. Aha, przypomniało mi się, kiedyś byłyśmy na spacerze laskiem z koleżanką i sikałam za drzewami a tu nagle słyszę dzyń dzyń i rowerzysta za mną, odruchowo zaczełam wyciągać bluzkę by zakryć mój wielki tyłek a on do mnie tak ""pardon ja tylko przejazdem, ty panna - nie przeszkadzaj sobie, już spadam"" i pojechał nta jak jechał, koleżanka w ryk śmiechu, a ja w płacz, bo przez to wszystko zasikałam sobie buty i nogawki.

Gość siu siu
jak bylam mala siostra osikala mnie w wannie podczas kapieli.. dodam ze bylo to umyslne...