Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurdepupka

Zdarzyło sie wam sikac w nietypowym miejscu?

Polecane posty

Gość Poszukiwacz-)
A gdzie pójść, zęby zobaczyć sikającą dziewczyne:-)

Gość sikałem w krzakach
a było to o tyle dziwne że ileż się musiałem natrudzić aby tam wejść. był to żywopłot nad Wisłą w centrum Warszawy o wysokości może 1m. pomimo iz jestem chlopakiem kucnalem i w ten sposob lalem, bo w przeciwnym wypadku nie dałbym rady, a tak przynajmniej nikt mnie nie widzial, przynajmniej przy samym szczaniu, choc staralem sie aby także moment w- i wy-chodzenia był niewidoczny.

Gość jak byłem mały
to wysikałem się raz w zabudowanym niby-domku na śmieci, kiedyś na parkingu między samochodami, ale w rzadko uczęszczanym miejscu - zrobiłem wtedy na krawężniku taką ładną, małą plamę, czasami szczałem też pod oknami ale teraz już dbam o to aby sikać w lasach i na dzikich obszarach. a tak w ogole to strasznie lubie sie odlewac na swiezym powietrzu, czasami chec wysikania sie w takim miejscu motywuje mnie do wyjścia z domu

Gość to juz chyba typowe miejsce
Z tego co czytam, to nie ja jedna czasem zalatwiam sie na polpietrze w jakims bloku. A najgorzej, ze coraz więcej jest domofonow na klatkach.

Gość martynka282828
takim nietypowym miejscem to może być basen w hotelu na urlopie a dokładniej w hotelu bar taki jakby w basenie krzesełka w wodzie są, pijesz drinki, rozmwiasz ze znajomym ii sikasz sboie mina znajomego niezła, gdy rozmawiacie, nagle mówisz "ale ulga" a przy twoich udach plama wokół bikini

Gość Anita 29 Wroc
Domówka wczoraj - wanna koleżanka akurat była na kibelku

Gość gość
na chodniku :D w nocy oczywiscie i do wanny na imprezie

Gość gość
Obawiam sie , ze sikanie na klatkach schodowych robi sie niestety coraz bardziej typowe.

Gość gość
! Znowu pare dni temu ktoś mi naszczal na polpietrze !!!

Gość gość
To na pewno Elka.

Tak, kocham sikanie w nietypowych miejscach! :) czesto sikam siedzac na hamaku w ogrodzie, tzn. Zsuwam spodnie i gatki, tylek za hamak i bujajac sie na nim sikam :) często takie zdarzdnia nagrywam, a potem fapam do mojego wlasnego nagrania. Kiedys sikalam w szklarni na jakiejs wsi, i podtarlam sobie c*pke korą drzewa. Na wakacjach jak ide na plaze to w lasach podsikuje male drzewka. Lubie sikac z gorki, najlepiej jakies na ktorej jest piasek, bo wtedy widze jak moj mocz splywa na sam dol, a za jednym razem posypalam moja pipke piaskiem :) bardzo lubie temat sikania, to mnie strasznie podnieca. Takich historii z sikaniem mialam mnóstwo i na pewno będzie ich jeszcze wiecej :)

Gość gość
Ależ mnie takie historie podniecają przeczytałem wszystkie fapiac do tego :D gdzie można spotkać takie dziewczyny i pooglądać jak robią siku

Gość gość
Stalismy w korku na autostradzie,maz sikal za Tirami,a ja w dzieciaka pampersa w samochodzie,bo nie wyobrazalam sobie isc za Tiry.To bylo we Francji.Przy okazji stukneli nam w tyl auta.Upal byl ,a pic sie chcialo,pozniej sikuuu....Zawsze juz woze w schowku pampersy.

Gość gość
Ostatnio lałem za stodoła obok jakiegoś domu i tak sobie sikam a jakaś baba wyszła i się patrzyła udawałem że heh nie widziałem i skończyłem innym razem też w tym samym miejscu sikalem i wyciągiem go i zauważyłem znowu ta babę i się speszylem i go schowałem

Gość Leje gdzie chce
A ja sikałam w wieluuuuu miejsca m.in z huśtawki (podczas huśtanie) ; z drzewa na basenie ; w piaskownicy; mija kol do doniczki w bloku; na trybunach; siedząc na ławce; do śmietnika; ze zjeżdżalni; przed domem i wiele więcej. Ogólnie bardzo lubię sikać w różne miejsca

Gość gośćp
tak , sikałem do kosza na smieci

Gość Iza 32
Naturalnie wiele raz natury nie da się oszukać więc trzeba szukać miejsca na ssiiiiii Najbezpieczniej jest w wodzie po prostu stoisz do pasa zanurzona i robisz a inni przechodzą obok ciebie niczego nie świadomi

Gość gość
Tak. Raz zrobiłam to specjalnie pod czyimis drzwiami.