mini-boom 0 Napisano Sierpień 4, 2006 witam! prosze o rade doswiadczone osoby, bo umre z przerazenia. biore diane 35 (dopiero 1 opakowanie), do konca zostaly mi 2 tabletki. wczoraj moj mezczyzna skonczyl po raz ierwszy we mnie. chcialam zaznaczyc ze podczas brania tabletek mialam dziwne plamienia, dosc czesto. Z ulotki wynika ze teoretycznie tabletki dzialaja od zazycia pierwszej ale przeczytalam na forum ze pierwszy listek tabletek to troche niepewne, bo organizm dopiero sie przyzwyczaja itd. Dzisiaj dostalam lekkie krwawienie (moze to byc tez spowodowane dosc \'intensywnym stosunkiem\') Prosze pomozcie. co powinnam zrobic? poczekac (od poniedzialku zaczynam 7 dniowa przerwe) na okres czy umowic sie jutro na wizyte do lekarza po postiron??? bede wam bardzo wdzieczna za pomoc!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agus_18 Napisano Sierpień 4, 2006 kochanie po jaka cholere ci postinor(przepraszam :P). sama bralam diane i zapewniam cie ze ja juz wspolzylam bez dodatkowego zab w I tygodniu.diane ma duza dawke hormonow i jeszcze dowalisz sobie druga gigantyczna dawke postinorem.plamienia/krwawienia moga wystapic bo dopiero zaczynasz brac pigulki, i powinny one zniknac gdzies do 3 opakowania.jesli bierzesz regularnie, nie mialas scesji zoladkowo(biegunka)- wymiotnych, ktore "wyplukuja" pigulke ktora sie zarzylo do 4 godzin(nie zdazyla sie wchlonac) , to nie masz powodu do niepokoju. mozesz wpolzyc ile wlezie.:P:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mini-boom 0 Napisano Sierpień 5, 2006 dziekuje ci bardzo za odpowiedz!!! naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach