Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość roxana20

ile wazycie przy 168cm?

Polecane posty

Gość kucyk pucyk
ale jest minus że mi piersi urosły - mam teraz małe roztepy:( na piersiach.

Gość ale jestem gruba
szok, ostatnio udało mi się schudnąć 7 kg i ważę teraz 69, ale czytająć ile wy wazycie, moja euforia mija, nadal jestem grubasem!!Fakt, jestem tzw. "grubej kości", mam dość szerokie biodra i ramiona, ale... załamać się można :(

Gość cnotliwa_księzniczka
to ja mam chyba najgorzej bo mam wzrost 164 a waze 63kg;(...i do tego jestem grubej kosci;)a jak slysze ze ktos sie chce odchudzac przy 53 kg to mnie szlak trafia...

Gość jejkuuuuuu
ja waze przy wzroscie 163 42 kg ale mam drobne kosci. wazylam 45 kg i do tego chce dojsc... do 50 to nie mozliwe bo mam bardzo chudy kosciec :)

Gość jejkuuuuuu
moja recepta na zrzucenie wagi : silny sres ... wtedy to momentalnie kilogramy lecą w dół ...

Gość roxana20
no fakt dziewczyny jestescie naprawde chudzinki, ja waze 59 kg, ale zle sie czuje w tej wadze, chce dojsc do 54 kg-zawsze tyle wazylam i czulam sie swietnie ale wlasnie stresy ogromne spowodowaly ze zaczelam jesc jak szalona, np moja mama na odwrotnie jak sie denerwuje to nic nie je... mysle ze troche ruchu i 1200 kcal dziennie zalatwia powoli sprawe:-)

Gość a ja tam
waze 59 i jest git :D nie wiem, ale jak mowie ile waze nikt nie chce wierzyc - po prostu tego po mnie nie widac

Gość roxana20
wiec widac masz ciezkie kosci i malo tluszczyku czy duzo miesni, na lwasnie przez to ze mam drobna budowe reszte "dopelnia" tluszcz i ktos moze powiedziec ze wygladam dobrze a tak naprawde jest mnie za co zlapac :/ no i mysle ze wygladam na swoja wage

Ja jestem średniej kości i przy 170cm mam 65kg. Ale przynajmniej faceci się oglądają za kształtami;)

Gość Esther18
ja waze 55 kg i czuje sie za grubo, moze mam za malo miesni a za duzo tluszczu, bo ostatnio zaniedbalam sie z cwiczeniami

Gość ja waze przy 168
niestety az58:) ogolnie zawsze mialam wage 54 i wtedy bylam bardzo chuda a teraz jestem taka akurat - podobam i sie taka waga - no moze powinnam troche brzuszek miec mniejszy ale nie jest on tlusty tylko po prostu wieczorami za bardzo go wydyma:P ogolnie jest spoko - to zalezy czy masa ciala sie rozrzuca rownomiernie - tam gdzie wlasciwie powinna czy tylko np idzie w tylek albo tylko w uda:)

Gość taka ja
Kości drobne, 1,67. Ważę 64 kg :/ Odchudzam się. W zeszłym roku ważyłam 52, ale przytyłam :/ Teraz muszę to zrzucić. Ale nie wyglądam źle. Figurę mam proporcjonalną :)

Gość nienienienieijeszczeraznie
Jak żarłam amfe też byłam chudziutka...nie masz sie czym chwalić księżniczko tylko zacznij jeść i odstaw to gówno...

Gość roxana20
dziewczyny a jak wazylyscie 52 kg przy 168 to nie wygladalyscie za chudo ? kiedys zastanawialam sie jakbym wygladala tyle wazac ale balam sie ze piersi mi bardzo zmaleja

Gość kokoijk
ja teraz tyle waże, tzn 52 kg, a niedawno ważyłam 47. jak dla mnie to najlepiej się czuje ok 50kg. znajomi twierdzą że nie widać różnicy (gdy ważyłam 47 a tym jak jest teraz), jedynie chłopak mówi że że pupa jest fajniejsza pod łapką :) a piersi mam 75 C więc nie najmniejsze :)

Gość roxana20
to rzeczywiscie spore masz piersi jak na swoja wage:-) ja przy 54 kg mialam duze C70

Gość ja mam wzrostn165
i waze 55,5 chcialabym 53 ale chyba mi sie raczej nie uda;] w sumie to jak nie pojem przez pare dni kolacji to juz czuje sie lepiej...dla mnie nie wazne jest jak wygladam (iczywiscie w granicach normy) ale jak sie czuje . i mimo ze lepiej sie czuje jak mniej jem niekiedy nie umiem sie pochamowac przed tymi slodkosciami ;/

Gość ozon
Klaud...>> jak ty musisz wyglądać! przestać sie fetą faszerować

Gość roxana20
mialam kolezanke w przy wzroscie 168 waga 44-45 - ona byla dumna z tej wagi choc zaczej sie nie odchudzala ale wygladala okropnie , tak jakby to okreslic .... sucho , i zupelnie plasko :/

Gość odprowadze_iruchne
ja mam 168 waze 53, kiedys wazylam 49 i bylo idealnie, moja budowa nie jest proporcjonalna, mam ogromną opone na brzuchu i wielkie boczki.. a ramiona i lydki strasznie suche;/ staram sie cwiczyc, i jak chudne to wlasnie z ramion i lydek:P hehe a brzuchol zostaje;p a do tego mam plaski tylek;/ bezsnes..... :(

Hehhe jak wdupialam fete to tez wazylam 45 kilo:D hehehehe Ale jak odstawisz to zaufaj, że kilogramy wróca.. ;) A ja, obecnie przy wzroscie 170cm waże 55 kg i jestem na diecie jak widać w stopce;) Jeszcze 6 kilo i bedzie idealnie 🖐️

Gość jasicka
167 cm wzrostu, 56 kg wagi :-) nigdy się nie odchudzałam, jestem zadowolona od lat

Gość 169 cm 56 kg

YUKi mozemy sobie podac rece :) ja obecnie waze 53kg przy wzroscie 170cm a chce 50kg wazyc. jak tyle wazylam to wygladalam super ale po rzuceniu palenia zaczelam niestety wazyc 56kg :o pozdrawiam wszystkie odchudzaczki i te, ktore sie czuja dobrze w obecnych wymiarach :)

Gość przykro mi
jezus maria a ja waże 69 przy 164 cm a dziewczyny piszecie że 55 i to dużo no która chce się zamienić ??

Gość fuksiara
ja przy wzroscie 158 waze 56kg i tez wygladam chudo a wy 10cm wyzsze odemnie tyle samo wazycie i mowicie ze jestescie okragle cos nie chce mi sie w to wierzyc