Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie_a_takie

Ryba i Panna

Polecane posty

Gość takie_a_takie

Ryba i Panna... jak wam jest?? Nigdy nie miałam do czynienia z Panna ale moge odradzić Blizniaka-jak dla rybki za małostkowy i płytki ;/

Gość jaki problem
a co? to teraz wybiera sie faceta na podstawie znaku zodiaku? nie wiedzialam, chyba bede musiala swoj zwiaek zweryfikowac bo wybieralam na podstawie uczuc

Gość i wychodzi Rihanna
:-)

Ja byłam w związku z facetem spod znaku Ryb - PORAŻKA!!! Od kilku lat jestem z facetem spod znaku Bliźniąt i za rok nasz ślub :) !!! Więc, mogę stwierdzić, że znak zodiaku partnera/ki nie ma wpływu na powodzenie w związku! Pozdrawiam.

Gość jaki problem
po prostu tamten facet nie byl typem dla ciebie a nie jakis znak zodiaku. ja bylam wczesniej z facetam spod raka. caly czas sie zarlismy, klocilismy i koniec zwiazku. teraz tez jestem z facetem spod raka i jestesmy obecnie zareczeni. wiec co to ma do rzeczy?

Gość takie_a_takie
eeech... jesli ktos sie tym nie interesuje to niech nie odpisuje-po co?? Ja wierze ze cos w tym jest i czekanm na konkrety a nie jakies pierdy osob, które nie wiem po co tu zaglądaja nawet...

Gość takie_a_takie
ja byłam dwa razy w zwiazku z blizniakiem i musze przyznac ze z tymi samymi problemami sie borykalismy... całkiem inne wartosci, oczekiwania i brak zrozumienia... ze Skorpionem kazdym dogaduje sie jak ze swoja bratnia dusza i z Rakami równiez mam wiele wspolnego..

Gość Mala_Mi_Taka_To
Tak mało was tu?? :(

Gość Bebiko
jestem rybą, a kochałam się kiedyś w pannie :) ale mnie nie chciał :) bliźniaki to moi kumple, ale nic poza tym, bo to lekkoduchy. ciekawe osobowości to barany związana jestem ze strzelcem :) trudny charakter. ryby to raczej dosyć rozmarzone osoby .... a wodniki z kolei są uparte !!! do ryb kobiet to chyba najlepiej koziorożec pasuje :)

Gość Mala_Mi_Taka_To
Rybki bujaja w obłokach i zyja na innym swiecie, dlatego obawiam sie ze potrzebuja kogos, kto bedzie potrafił sprowadzic je na ziemie ;/ ale zazwyczaj zle sie to konczy... bo ciezko jest nam przyjac do swiadomosci realia tego swiata! Mysle ze panne wyprowadzi z równowagi niezdecydowanie, bałaganiarstwo i brak poczucia realności... z kolei kogos stanowczego, konkretnego i twardo stąpajacego po ziemi ja nie zniose... hmmm sama musze byc chyba :(

Gość Mala_Mi_Taka_To
a tak poza tym to moja panna ma przerazającą mnie przeszłość - nie wiem czy one tak juz maja czy to zalezy od osoby a nie znaku... ale wydaje mi sie ze nie są stałe w uczuciach ;/ jak są w zwiazku z kims to oddaja sie bez reszty i potrzebuja ciagłego zapewnienia (potwornie zazdrosne) ale szybko im to przechodzi i znajduja bez problemu nowy obiekt miłosci zapominając o dawnych obietnicach i swoich zapewnieniach...

Gość Bebiko
Zgadza się !!! masz rację - znam dziewczynę Pannę, która ma wszystkie cechy, ktore tu opisalać !!! kilkunastu facetów, jeden po drugim !!! i kazdego "kochała " na zaboj !!! a jak juz miala nastepnego, to zapominala nawet jak poprzednik mial na imię !!! znam też faceta Pannę, ale to straszna zrzęda i wszyscy usypiają w jego towarzystwie a ten, którehgo kochałam był Panną, ale całkiem inny typ, solidny, dowcipny, inteligentny ... :)

Gość Mala_Mi_Taka_To
no własnie dlatego sie obawiam... moj facet jest bardzo otwarty, inteligentny i przyciaga uwage kazdego towarzystwa... Jest strasznie "zakochany" we mnie i mało ufny mimo ze zadnych powodow mu do tego nie daje... tak jakby oceniał mnie przez pryzmat siebie-wie ze nie jest stały i skłonny do zdrady i dlatego tez mi nie ufa ;/ A ja wiem ze całe serce potrafie oddac i nie skrzywdze jak kocham... Echhh... dziwne to wszystko ;/

Gość Bebiko
bo Panny to do siebie mają, żę są małostkowe i czepiają się szczegółów :)

Gość ponawiacz - wrocilam z wakacji

Gość u mnie jest