Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brawo dla niej

Otylia ma złoto

Polecane posty

Gość brawo dla niej

Gość ale brata nie ma...

Gość dery
co powiedziała otylia do brata zaraz przed wypadkiem???

Gość dery
teraz ty jesteś pragnienie, a ja jestem sprite :classic_cool:

Gość taka_sama
Brawa dla Otylii :) :) :) :)

Gość .Aldona.
Nie lubię tej babki, ani to ładne, ani to zdolne, a mimo to cwana sztuka z niej, wszędzie się wepchnie i wygra. Szymon jesteśmy z Tobą🌼 Tam gdzie jesteś przynajmniej nikt nie odbierze Ci życia jadąc jak szalony:(

Gość ferrtyk
Ja pierd..., ona powinna w celi siedziec, a nie robic karierę !!!! BRATA ZABIŁA !!!!! Gdzie jest sprawiedliwośc, do cholery ????

Gość Kloppit
najpierw zapierdalala tymi nogami dociskajac gaz , a teraz zasuwa nimi po basenie i zlote medale zgarnia ! Zalosne ! Tfu !

Gość ani grzeje ani ziębi
mnie ten jej złoty medal - nie wiem dlaczego, nie lubię jej i tyle :P Bardziej kręcąmnie występy Kubicy :D:D:D

Gość a tu jest cala prawda
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3284675 co ludzie o niej myslą. jak sie wejdzie na oficjalna stronę otylii: http://www.jedrzejczakotylia.webpark.pl/ to w ksiedze gosci krolują same bałwochwalcze wpisy, bo wszystko inne usuwają - przed prawdą uciekają :o Dlaczego ona ma uniknąć sprawiedliwości ? czy ona jest jakimś Nadczłowiekiem ???

A KIM WY JESTEŚCIE??!!! :o Nawet nie chce sie tego komentowac:O

Gość rzygu rzygu
Aldona, JESTEŚ z Szymonem? Jesteś pewna, że żyjesz? Może się obwąchaj :o :classic_cool: Brawa dla Otylii.

Gość po prostu wiem
jakie piekło było po wypadku, w którym zginął mój Brat... Policja, prokuratura, sądy etc. Dlatego daleka jestem od piania z zachwytu na d jej osobą... Drażni mnie , ze jest traktowana inaczej niż zwykły człowiek tlyko dlatego że zdobywa medale. Czym jest kawałek matalu w porowananiu do życia ludzkiego...?? Przecież Otylia to taka sama istotka jak ja, ty, wy , my , oni....

Gość Wertop
Otylia to zwykła morderczyni, sama pozbawila zycia brata, a teraz beztrosko smieje sie do fleszy i kamer.. lubi sławę , kary unika

A lepiej byście się czuli gdyby siedziała w pierdlu? Albo miała głęboką depresję i do końca zycia nie wróciła juz do pływania? Bo jesli miałoby się Wam dzięki temu lepiej żyć to ok, nie dyskutuję :O

Gość Virrri
przynajmniej by zrozumiala swoj wystepek. wyobraz sobie, jakby wygladal swiat, gdyby kazdy morderca za kolkiem w ramach rehabilitacji psychicznej swobodnie pluskal sie w baseniku przy swietle tv reflektorow i poklasku nie wiadomo kogo ..

nie oceniaj, bo kiedyś Ciebie ocenią:O Nie wiesz co siedzi w jej głowie, nie wiesz co mysli, nie wiesz co przezywa. To jest zbyt osobiste, zeby miec prawo wygłaszac takie teorie. Szkoda gadac.

Gość Virrri
wlasnie nie szkoda gadac !!! wszyscy nabrali wody w usta, jak gdyby ten wypadek nigdy nie mial miejsca, podczas gdy ZWYCZAJNI ludzie ponoszą kary . Wymazala Szymona z pamieci, szczyci sie i smieje do kamer , żałosna szopka medialna ...

Na pewno go nie wymazała z pamięci :o Co Wy ludzie piszecie tutaj to aż się płakać chce... Brawa dla Otylii :)

Gość kisz kisz
za co te brawa niby ????

ZWYCZAJNI ludzie tez maja kary w zawiasach, tak było zmoim szwagrem kilka lat temu. Wiem co czuł i wiem co czuje nawet po tylu latach. Dopóki nie zetkniemy sie z taka sytuacja bezposrednio, nie wygłaszajmy tak dalece idących osądów.

Gość Brawo Otylia

Gość precz otyla

Gość zwyczajni ludzie mają kary
w zawiasach a Otylka ma psychologów, zagraniczne wycieczki i żadnej kary! To nie jest sprawiedliwe :-(