Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ....rio

Katarzyna czy Alicja?? Które, Waszym zdaniem ładniejsze??

Polecane posty

fiko akurat na ten temat czy jestem pusta czy nie to akurat g..... powiedzieć możesz, a przynajmniej zdania poprawnie pisać potrafię w przeciwieństwei do ciebie.......

Gość hrstggg
przestancie z ta ala. katarzyna bylo popularne 20-30 lat temu. to ladne imie. teraz nie jest na czasie. dlczego na sile chcecie nadawac dzieciom modne imiona???? kiedys kas bylo od cho...ry, a teraz jest elasnie al od cholery. i nnych nikoli, zuzi, wiktorii, oliwii. szkoda slow.

Gość niutka..
Zdecydowanie- Alicja. Moja stara ciotka na moją kuzynkę, sympatyczną Kasię, mówiła Kachna, dlatego to imię nie podoba mi się.

Gość zdecydowanie Alusia
Kasia tak, ale dziewczynka w szkole i tak będzie musiała przedstawiać się Katarzyna. Wiele jest fajnych zdrobnień, podczas gdy prawdziwe imiona brzmią malo ciekawie. Alicja- ślicznie, ale ostatnio tak oklepane, że już bardziej nie można. Mieszkam w małym mieście i tutaj Alicji, Katarzynek, Agnieszek i Ań jest pełno, a np. Oliwii, Martyny, Wiktorii praktycznie nie znam żadnej.

Gość mimi mi
alicja -TAK Katarzyna nie czemu?bo jak jest mała to fajnie kasia-ale jak jest starsza to nie przedstawi sie kasia jestem tylko katarzyna-a to juz okropnosc-jak dzwonie do kolezanki to zawsze"" jest kasia?""ale to takie słodkopierdzace a nie zapytam jest katarzyna:(ew kaska ale.....

Gość gin z tonikiem
Kasieńka jest słodkie. Moja ma na imę Milenka a czasami wołamy ją z mężem Kaśka.

Gość a to jest dobre uśmiałam się
Jasne że Alicja ;) Kaśka to imię kojarzy mi sie tylko z dziwkami:O Poznałąm w życiu ok. 40 -50 Kasiek, jedyne co potrafiły to dawac dupy :O Były puste i zarozumiałe , nie miały koleżanek, ani kolegów:P, szybko wychodziły za mąż, ale ci faceci bardzo szybko zmieniali zdanie co do małżeństawa z owymi kaśkami i tak po 10 latach połowa z nich jest po rozwodzie i 5 w separacji:O Więc może jednak Alicja? :) Alicja to piekne imię, kojarzy mi się z taką delikatną i miłą osobą, wrażliwą i mądrą;)

ja mam na imie kasia i trudno mi w tym wieku przedstawiac sie jako \"kasia\" ale alicja kojarzy mi sie z moja ciotka ktorej nienaiwdze!

ale dziwka nie jestem! jak wyzej kolezanka pisala! dupy tez nie daje!

Gość lord of rings
Alicja to brzmi jak Policja (Milicja). I niech Ala wpier...la :( .

Gość KASIA....