Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaa1234

zmiana godziny

Polecane posty

Gość jaaaaa1234

Zawsze biore tabletki w nocy,ok 2-3. Ostatnio chcialam zmienic sobie godziny przyjmowania wiec wzielam najpierw z 6 godzinnym opoznieniem czyli ok 8 Nastepnego dnia wzielam znow o 8. Kolejnego dnia znow przesunelam godzine na 14. Tak wiec nastepna tabletka powinna zostac przyjeta rowniez o 14. Jednak zapomnialam :( i wzielam ja ok 2 w nocy czyli ok 12 godzin spoznienia Miala to byc ostatnia tabletka Harmonet. Nie wiedzialam co robic,wahalam sie,wiec o 22 zaczelam nowe opakowanie bez robienia 7 dniowej przerwy.(od poprzedniej nie minelo 24 godziny aleee...) Czy o tej 22,powinnam wziac druga dodatkowa tabletke? W ogole,co powinnam zrobic?

Gość spokojnie to tylko awaria
A po co kombinujesz?Moim zdaniem,weź to 2 opakowanie już bez przerwy(bo zaczęłaś) i staraj się ujednoliciić godzinę przyjmowania tabsów,12 godzin odstępu to już ryzyko:(

Gość jaaaaa1234
Wiem,ja dzis mam taki popierniczony dzien,ze poprostyu szaleje. Juz wzielam te nowe opakowanie,bez zrobienia przerwy Nie wiem tylko,czy wystarczy jedna tabletka. Bo jezeli organizm juz zaczal "dzialac" tak,jakby byla ta 7 dniowa przerwa...?

Gość avenetka
gdy ja chcialam zmienic, to codziennie przesuwalam o jedna godzine. I nie wpadlam. Stosuję je od 5 lat :D

Gość kkaassiiaa
co to wogole za ekstremalna godzina 2 w nocy ! :D wow mam podziw ;)

Gość co robic
:) Tak wyszlo... Jednak martwi mnie,czy jezeli moj organizm potraktowal ten czas,jako juz te przerwe 7 dniowa,to czy wystapi krwawienie. Jezeli tak,to czy przerwac branie tabletek? I w ogole,czy teraz bedzie dobrze,jezeli bede brala je juz co 24 godziny-czyli o tej 2 w nocy?

Gość hmmmmnnmnnm
a nie lepiej bylo dokonczyc opakowanie zrobic 7dniowa przerwe i nowe opakowanie zaczac o nowej godzinie ?