Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyotardka

Szukam dobrej koleżanki z woj. ślaśkiego

Polecane posty

Gość Lyotardka
W bobie bywalamam, ale mam przykre wspomnienia:( Generalnie na dyskotekach juz nie bywam, ale mam czasami ochote zeby pojsc..W koncu jeszcze taka stara nie jestem:) Ale bardziej by mnie urzadzaly miejsca w ktorych mozna by poznac jakiegos faceta do rzeczy!:-P

Gość gitara
oonnnaaa_-->superrrrr tylko wpadnij do cukierni (tam obok rybek:))ja ta prace zapewne mam sezonowa,wiec jak nie znajdziesz pracy(zycze Ci byś znalazla ja jak najszybciej), to razem bedziemy szukac:) Lyotardka-->pod teatrem rzeczywiscie jest superowo,a czemu jest zamknieta??:(

Gość Lyotardka
Studiuje psychologie pracy i organizacji, wiec moge ci pomoc napisac CV albo list motywacyjny, mialam praktyki w doradztwie personalnym wiec troszke wiem o co chodzi;)

Gość Lyotardka
Moze jakis remont robia?..nie mam pojecia Aha jazz club kolo wydzialu filologicznego tez jest niezly..tam to czuc magie krakowa,,,, I niesamowici faceci tam przychodza.... wiec kiedy macie czas i ochote na spotkanko?

Gość gitara
ja sie przyznam ,ze do Kamiennej chodze hmmm, byla tam ktora:)

Gość oonnnaaa_
Gitara nie dziękuję żeby nie zapeszyć:) może Ci przedłużą-tego Ci życzę:) Lyotardka dziękuję:)to naprawde bardzo miłe:)ja jestem po pedagogice:)

Gość oonnnaaa_
ja dzis nie mogę, ale jutro bardzo chętnie

Gość oonnnaaa_
heh gdzie Was wywiało?;)

Gość Lyotardka
bylam w sklepie po zapalki:) W kamiennej jeszcze nie bylam i nie wiem, co to za knajpa... Jutro tez mi pasuje sie spotkac:)

Gość Lyotardka
Oprocz psychologii studiuje tez inny kierunek..moze lepiej nie bede sie przyznawac hehehheZebyscie sie nie baly ze mna spotkac:) sluchajcie spotkajmy sie zatem jutro pod ars vivendi? Tylko ustalmy godzine, mnie pasuje raczej wieczor bo w ciagu dnai siedze w czytelni:/

Gość oonnnaaa_
ja tez nie wiem o jakiej Kamiennej mowa ale chetnie sie dowiem:) Gitara a Tobie pasuje jutro?:)jesli tak to pozostaje tylko spytac Pechową szczesciare:)

Gość Lyotardka
pechowa szczesciara smacznie sobie spi:) mam nadzieje, ze w tej kamiennej nie kamieniuja hiihhihi acie moze gg?

Gość Lyotardka
No chyba , ze sie poswiecimy i pojedziemy do parku chorzowskiego odwiedzic gitare z jej rybkami :)

Gość oonnnaaa_
Lyotardka ja sie moge poświęcić:) tylko co na to sama Gitara?:) gg oczywiście mam, mogę Ci później przesłać na maila:) a co do Twojego drugiego kierunku;)ja tam się niczego nie boję;)

Gość gitara
hmm ja nie wiem jak jutro bede pracowala:(no to jutro zapraszam do mnieeeeeee:)przyjdzcie dziewczyny:D

Gość oonnnaaa_
Gitara nie ma problemu:D teraz muszę niestety uciekać ale wpadne tu później:) pozdrawiam 👄:) 🖐️

Gość gitara
moj adres to hmmm i teraz chwila prawdy:)xMadziuchnax@znajomi.pl:D dawajcie swoje gg:)

Gość gitara
Lyotardka --> nie, nie kamieniuja:) to jest raczej klimatowa knajpa,hmmm dla osob, ktore lubia mocniejsza muzyke,a i dzemu tez mozna posluchac:)

Gość Lyotardka
uwielbiam dzem:) Zaraz Ci przesle numer gg:)

Gość gitara
Lyotardka --> super ja tezzz uwielbiam dzemmm:D

Gość Lyotardka
Dziewczyny ja tez musze uciekac..do ksiazek..ale wpadne tutaj wieczorkiem podajcie mi numery gg lyotardka@gazeta.pl Prponuje bysmy na pierwsze spotkanie umowily sie w Kato, bo ja za bardzo nie znam Chorzowa... Z gory dziekuje za wyrozumialosc:)

Gość Lyotardka
Tylko ja i TY...List do M.... Moje ulubione piosenki:)

Gość gitara
Lyotardka ja uwielbiam wszystkie o "o słodka" too....:)

Gość gitara
dobra to i ja spadam:) spotkamy sie na gg,albo tu buziaki dziewczyny:)i milej niedzieli

Gość pechowa_szczęsciara
Ja juz jestem :) Chcecie sie spotkac, a ja jutro nie bede mogła niestety bo w wtorek wyjezdzam do Krakowa i Zakopanego :( Ale szkoda...

Gość Lyotardka
To z Toba spotkamy sie jak wrocisz, a te ktore pozostaja w katowicach spotkaja sie w swoim gronie:) Ja proponuje jutro wieczorem w centrum katowic, nastepny przystanek to bedzie chorzow:)

Gość Lyotardka
No i co z Wami dziewczyny???

Gość oonnnaaa_
witam ponownie, przepraszam ze tak pozno ale mialam problemy z serwerem:) Hm to co bedzie z Naszym spotkaniem? moze byc jutro wieczorem tylko co na to Gitara?? Pechowa szczęsciara baw sie dobrze i wracaj do Nas:)slonka przede wszystkim zycze

Gość Emil Gliwice 33
Witam Kobietki i pozdrawiam z Gliwic moze macie ochote poznac Emila 33 latka z Gliwic?? Jesli tak zapraszam na GG-3168872

Gość oonnnaaa_
hm zajrzę tu jutro, pewnie Wszystkie juz smacznie śpicie:) dobranoc {spioch]🖐️