Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lyotardka

Szukam dobrej koleżanki z woj. ślaśkiego

Polecane posty

Gość Lyotardka

Witajcie! Jesli tak samo jak ja, spedzacie samotnie wakacje na terenie ślaska i zaglebia to odezwijcie sie...Chetnie zawre nowe znajomosci, chetnie wyjde gdzies na sok lub piwko:) Pamietajcie, ze jestesmy same na wlasne zyczenie, bo nie wychodzimy z domu!!! Najwyzsza pora to zmienic, a sierpien temu sprzyja:-)

Gość Lyotardka
up up

Gość oonnnaaa_
czesc:)ja bardzo chetnie jestem z okolic K-ce:)

Gość pechowa_szczęsciara
Ja tez z Katowic :D Ile macie lat, co porabiacie na codzien ?

Gość oonnnaaa_
26, a co porabiam?leniuchuję, nie no żartuję, szukam pracy od 2 miesięcy:)

Gość Lyotardka
Ja mam 24 lata i obecnie koncze pisac prace mgr, wiec do pracy raczej w sierpniu sie nie wybieram:) Jestem z Sosnowca, ale w Katowicach bywam prawie codziennie, ostatnio sie zdenerwowalam bo zamkneli mi biblioteke slaska:(

Gość oonnnaaa_
Lyotardka ja dwa lata temu także kończyłam:)powodzenia na obronie:) Pechowa_szczęsciara a Ty ile lat i co porabiasz?:)

Gość Lyotardka
Dziewczyny nie siedzmy w domu...We trzy mozemy zawojowac ten katowicki swiat;) Mozecie pisac na maila: lyotardka@gazeta.pl

Gość gitara
no hej ja tez-KATOWICE-:classic_cool:

Gość oonnnaaa_
heh już we cztery:D

Gość Lyotardka
Rozumiem, ze meza id zieci jeszcze nie macie?:) Niesttey wiekszosc moich kolezanek juz po wychodzilo za maz, albo mieszkaja z facetami , ktorzy nie pozwalaja im na wieczorne eskapady..... Ja chyba tez mam w sobie sporo z introwertyka, ale chce to zmienic!

Gość pechowa_szczęsciara
Oj , ja najmłodsza :) 18stka ale mam duzo znajomych w waszym wieku bo wygladam nawet na starszą :P Moze wlasnie spotkamy sie na jakims soczku? :D

Gość Lyotardka
Czy spedzalyscie wczoraj wieczor w samotnosci? Moze nalezaloby wreszcie to zmienic!

Gość Lyotardka
Mam kolezanke w wieku 18 lat i tez sie dogadujemy, niesttey mieszka nad morzem:(Wiec na sok z nia nie wyjde

Gość gitara
ojej:) no ja spedzalam w samotnosci ,ale bylo spoko:)To co kiedy sie wybieramy na ten"soczek";)

Gość oonnnaaa_
Pechowa_szczęsciara nie szkodzi wiek nieistotny;)ja czasami zachwuje sie jak 16-letni dzieciak;)

Gość oonnnaaa_
ja mialam to szczescie ze nie spedzalam go w samotnosci ale bardzo chetnie sie z Wami zobacze:)

Gość Lyotardka
ja czasami jak kobieta w kryzysie wieku sredniego hihihiihi ale mam nadzieje, ze Was to nie odstraszy:) mozemy sie spotkac wieczorkiem dzis lub jutro, jak Wam pasuje?

Gość pechowa_szczęsciara
Ciesze sie niezmiernie :) No pewnie ze na soczek pojdziemy! A gdzie bywacie ? Ja wczoraj w samotnosci, mam jedną przyjaciolkę i wyjechała. Moja ulubiona knajpa w Katowicach to Ars Vivendi, znacie ? Bywam tam dosyc czesto :) Ach, sentyment mam do tego miejsca!

Gość gitara
ooonnnaaaa_ piateczka:) mam tak samo.Ja mam 23 lata i niczym sie nie zajmuje.jedyne co to pracuje w wiosce rybackiej w parku chorzowskim---WPADNIJCIE KONIECZNIE!!!!!

Gość Lyotardka
ja bywam w takim pubie, niedaleko od stawowej, nazywa sie "W bramie" Ale generalnie super knajpa jest pod teatrem....Niesamowicie artystyczny klimat tam panuje, ale obecnie jest zamknieta... W kazdym razie ars vivendi znam, to obok dziennika zachodniego prawda?

Gość oonnnaaa_
Gitara :D wiesz na dluzsza mete nie usmiecha mi sie brak pracy poki co szukam i szukam;)trza byc niezaleznym;)na pewno wpadne, czesto bywam w parku:)mam niedaleko

Gość Lyotardka
A w spizu bywacie? Tam przychodzi chyba sporo studentow, ale dobijajace sa te karty magnetyczne.....

Gość pechowa_szczęsciara
Tak, to tam. Tez bardzo fajny klimat. A chodzicie na dyskoteki, jakies imprezy? Ja to wiecie nastolatka to chodzę, raz w miesiacu własnie bywam w Ars w sobotę, a tak to na piwko wyskoczę też.

Gość oonnnaaa_
ja jestem z Siemianowic wiec czesto bywam w tutejszych pubach lub w "Bobie"kojarzycie?:)to w K-ce:)

Gość pechowa_szczęsciara
W spizu tez, ale rzadziej :)

Gość oonnnaaa_
ja czesciej w pubach niz na dyskotekach chyba juz z tego wyroslam;)

Gość Lyotardka
wysylaj na wszystkie oferty, nawet jelsi nie spelniasz wszystkich kryteriow...Moi znajomi tak robili i w koncu znalezli prace! Zaloz konto na stronie www.infopraca.pl lub www.pracuj.pl tam jest mnostwo ofert!

Gość pechowa_szczęsciara
Wiecie co ja sie na chwile zmywam, ide pospac jeszcze. Potem tu zajrzę i mam nadzieje ze ten topik sie rozwinie i poznamy się :)

Gość oonnnaaa_
Lyotardka dziękuję znam te portale, może faktycznie to jest jakiś sposób:) Pechowa_szczęsciara wpadnij koniecznie:)