Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amelkaaaa

CZY TO PROSTYTUCJA?

Polecane posty

Gość amelkaaaa

facet mi pomogl z peiniedzmi na czynsz a ja sie z nim przespalam dodam ze on mi sie bardzo podoba i chcemy sie widywac

Gość tak samo jak wy
tak,to zwyczajne kurstwo nazywane dziś sponsoringiem :) a tak btw.ile pałcisz za ten czynsz??może mógłbym pomoc kiedyś?? :D :D :)

Gość ja tez ide na kurs tanca
no cio Ty, choc moglas sie narazie powstrzymac, bo facet to moze tak odebrac. Moze ale nie musi, nie wiem bo go nie znam, nie wiem jaki on jest.

Gość ja tez ide na kurs tanca
wlasnie wyglada to troche jak sponsoring, ale to zalezy tylko od was, jak wy to odbieracie, czy facet ma co do Ciebie powazne zamiary, no i Ty do niego...

Gość Piexie
Czy ten facet czasem nie ma na imie Rafal? Znalam takiego jednego, co placil kobietom za czynsz i zaslanial sie, ze to jego kobieta buahhahaha

Gość brzydale
amelko tania dziwko

Gość tak samo jak wy
jak ja "uwielbiam" taki libertyńsko-liberalny bełkot,janse niech dzieciaki w szkołach ładują se w żyłe,panienki szkoą sie w burdelach do przyszłego zawodu a ja będe chodził z fujarą na wierzch po miescie :)

Gość amelkaaaa
Tak ale on nie ma czasu na zwykly zwiazek i tak naprawde to my jestesmy w zwiazku...tylko bez tych pocxzatkowych randek Jaka to zoznica od bogatego chlopaka co utrzymuje dziewczyne czy tez nogatego meza? Jestesmy tylko ze soba.

Gość tak samo jak wy
dziewczyna która jest utrzymanką bogatego kolesia jest jeszcze większa zdzira niż te co stoją przy atostradzie bo one przynajmniej nie są zakłamane i nie oszukują :P To taka sama róznica jak pomiedzy złodzijem w białym kołnierzyku ktory okrada ludzi i państwo na grube miliony a menelem ktory kradnie zeby miec co jesc i miec za co się napić,jak myslicie który model jest bardziej szkodliwy?? :D

Gość zuuuzaaaa
Amelkaaa wyluzuj... o jakiej prostytucji Ty piszesz? Spotykacie sie i sypiacie ze sobą i jest ok. A to, ze pomógł Ci finansowo to co? Idąc tokiem myślenia tutaj osób wypowiadajacych się to kazda dziewczyna w takim razie to zdzira, bo przeciez chodzimy na randki i faceci stawiają drinki, kolacje itp. Nie słuchaj tych uwag świętojebliwych panienek Teraz mnostwo ludzi jest w takich układach ze nie są oficlanie parą a sypiają ze sobą. Nie widze w tym nic złego. Lepiej miec stałego partnera na seks, faceta ktoremu ufasz, znasz go, lubisz itp niz z przygodnie poznanymi kolesiami bzykac sie na imprezach

Gość aż się zygać chce
nie usprawiedliwiaj jej kurestwa dziwko,jestem pewien ze gdyby jej nie dał na czynsz to by nawet kawałka dupy nie ujrzał,jestescie kurwami i to strasznie zakłamanymi,handlujecie swoim ciałem i nazywacie to normalnym zwiazkiem???!,aż się zygac chce

Gość popieram...
heheheheheh JESZCZE SIE PYTASZ ???????/ kobiety sa swietne hhahahahahahah

Gość zuuuzaaa
ja nie usprawiedliwiam jej tylko dziwie sie jak mogła zadac takie pytanie:) SEKS TO ZAJEBISTA RZECZ i jest dla ludzi. I nie pochwalam dziewczyn, ktore bzykaja sie z kim popadnie, ale jak jakas ma stałego partnera to co w tym złego. On zadowolony, on i nie robią nikomu krzywdy.

Gość VanillaSkyy
Gość olaas
phi.... czym sie rozni sex platny od tego z milosci? ten pierwszy jest tanszy... nie ma czym sie przejmowac...latwy sex za kase... dla mnie to ok, korzystam z tego bardzo czesto. dobrze zarabiam a niezle laski za jakies drobne wydatki robia loda. czego chciec wiecej? uczucia? nie mam czasu. pracuje

Gość ciaobella
Obawiam się, że on juz o Tobie opinię sobie wyrobił i raczej miłosci z jego strony bym sie nie spodziewala.

tak, to jest prostytuccja dawanie dupy "za coś" to prostytucja w czystej postaci