Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cóż

Dziewczyny, jakie nosicie zegarki?

Polecane posty

Gość cóż
a jak byś miała nosić to jaki by ci się podobał?

ALe nie nosze, bo sie nie oplaca. Juz tyl zegarkow mialam i albo gubilam albo psulam albo sam sie psul :P Nie nosze juz od ponad 10 lat ;) Taniej wychodzi :D

moj sie niestety popsul :P ale chetnie kupilabym sobie zegarek ktory odmierza setne sekundy, tylko z takim licznikiem :> dopiero sie mozna zlapac za glowe bo ten czas tak szybko leci ;)

Gość cóż
wolicie zegarki sportowe, a może eleganckie wysadzane cyrkoniami lub takie przypominające bransoletki?

duza tarcza kwadratowa pasek skorzany, gruby w rozowo- czarne pasy:]. Na zegarku nie widac cyfr sa tylko biale kwadraciki co 5 min a firma to chyba malo znana jest charles delon. Srednio mi sie podoba prawde mowiac ale to byl prezent:)

acha, mam tez taki maly okragly na pasku z gumy fioletowy, gdy bylam mlodsza najbardziej lubilam takie ze stoperem to zegarki produkowane specjalnie dla nastolatkow firmy zaczynajacej sie na Q. A teraz gdybym sobie miala jakis kupic to bym chciala miec srebrna bransolete, ale meski srebdrny porzadny duzy zegar:))) Podobaja mi sie takie

Ja noszę owalny, obudowa złota, złote wskazówki i punkciki na czarnym cyferblacie, pasek cieniutki, skórzany, czarny.

Gość cóż
ja miałam kiedyś zegarek bez cyferek tzn. były tylko cztery kreseczki na 12, 15, 18 i 21 i zawsze miałam z tym problem, kiedyś nawet ktoś mi zarzucił że nie umiem podać dokładnej godziny

Damskiego Atlantica nakręcanego z klasyczną tarczą w kolorze sepii,na czarnym skórzanym pasku.

Gość seiko kinetic klasyczny

Gość cóż
widzę że wolicie raczej zegarki jednokolorowe, a co myślicie o zegarkach wielokolorowych?

Gość cóż
jakie lubicie paski w zegarkach - czarne czy brązowe?

mam czarnego Swatch\'a -nosze go od 2 lat i nadal sie dobrze trzyma chodz nie wyglada na trwaly -jednak za taka cene(190zl) jest dobrym zegarkiem

Gość Identyfiaktor
eh ja nie lubię zegraków więc mój czasomierz zawarty jest w telefonie kom :D

Gość ufia
cześć Ja noszę klasyczny Rubikon. Chyba że mam jakąś imprezkę w stylu wesele itp to zakładam już "biżuterie" zegarek na bransolecie. www.zegarmistrzwroclaw.pl

Mały, z ozdobną bransoletką, małe cyferki, ze srebra. Nie rozstaję się z nim od ponad 3 lat (wartość sentymentalna) :D

Gość .........HOLAOla....
czarny D&G