Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xhzk

dlaczego wpadliście???

Polecane posty

Gość xhzk

zastanawia mnie od zawsze czy "wpadki" sa z powodu chwili uniesienia (czyli nie zastosowania zadnego ze srodkow antykoncepcyjnych) czy z powodu zawodnosci tych środków?? obecnie jest przeciez tyle młodych mam (badz mam które jeszcze nie planowały dzidziusia) jak myslicie czy powodem tego jest brak srodkow (liczenie na stosunek przerywany, metode kalendarzykowa itp) czy zawodnosc któregoś ze środkow antykoncepcyjnych. podzielcie sie swoimi uwagami prosze tez o opinie mlode mamy które tego doświadczyły.

Gość Wioletka
u mnie to było uwierzenie że to prawdziwa miłość że facet będzie ze mną na zawsze ale niestety faceci zmywają się

Gość cnotliwa_księzniczka
wioletka--> to był skurwysy......itp....itd . widocznie;)

Gość Chlopakkk
Wioletka ale przez samo uwierzenie nie zachodzi się w ciąże, mozesz napisać czym to było spowodowane ? brakiem jakiegoś zabezpieczenia czy awarią ?

Gość xhzk
to sory za powtorzenie tematu:) ale teraz jak przeczytałam tamten post to i tak nie uspokoilam sie. nie ma faktycznie zadnych konkretow. bardzo nurtuje mnie to pytanie. mam wielu znajomych ktorzy wpadli.... ale nie mam odwagi zapytac ich wprost dlaczego?? jesli umiecie odpowiedzcie na to pytanie....

Gość jaaaaaaaaaaa
u nas zawiodła metoda kalendarzykowa. Na początku się przeraźliśmy (oboje bez pracy) a później cieszyliśmy się (wszystko zaczęło się układać, znalazła się praca, mamy już swoje lata, jesteśmy małżeństwem). Niestety los bywa okrytny. Poroniłam. W tej chwili używamy prezerwatyw ponieważ bardzo boję się kolejnej ciąży (boję się, aby to się nie powtrzyło :( ) Póki co prezerwatywy nie zawodzą. Pozdrawiam.

Gość Wioletka
padło pytanie o zabezpieczenie owszem było była gumka ale nie pomogła,teraz jestem szczęśliwą mamą 4 letniej dziewczynki i dzięki niej moje życie jest 100000 razy wspanialsze niż przed ciążą

Gość Wioletka
prezerwatywa nie pękła,nie wiem sama jak to się stało wszystko było ok nic nie przelatywało

Gość Wioletka
doradzam prezerwatywe plus globułke plemnikobujczą takie zabezpieczenie stosowałam do nie dawna przez rok i nie było ciąży bo tabletek nie moge brać z powodu choroby serca

Gość xhzk
Wioletka.... ale coś musiało sie stać ze plemniczki "wydostały sie" ???? ja stosuje prezerwatywy+globulki zastanawiam sie czy jest to dobra metoda ???? nie chce brac tabletek bo za duzo sie nasłuchałam o ich skutkach ubocznych

Gość Wioletka
niewiem jak się plemniczki wydostały:)nie mam pojęcia

Gość klusik
podtrzymuje....