Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość witek__

mam 33 lata i nigdy nie miałem dziewczyny

Polecane posty

Gość mondeoooo
jaki ten świat jest popaprany ... jest tylu ludzi którzy są sami a chcieliby być z kimś i wcale nie mają wygórowanych wymagań ale nie trafiają na siebie ....... :(

Niestety tak jest. W tym wieku większość dziewczyn nie wierzy w miłość tylko w pieniądz ;) Ostatnio poznałem jedną , całkiem miłą i fajną dziewczyne. Ale jak tylko wyczuła że mam marna prace to odrazu nawiała :O Niestety te ładne i fajne sa już mocno rozpieszczone hehe;)

Gość Nico
Idź do agencj,bo zostaniesz stary kawaler lub przejdziesz na geya.

Gość tak to prawda
Jest z tego wyjscie. Idz do jakiegos baru albo na balety. Nawal sie, wtedy nabierzesz odwagi. Jak nie wygladasz na monstrum to znajdziesz jakas panne.

Gość ja mam 26 lat i przestalo mi
zalezec... trzeba by sie zaangazowac, chodzic po dyskotekach, wydawac kupe forsy, ciagle cos robic..... a FEEEEEEEEEEEEE zycie kawalera to JEST TO !

Gość Koziorozec
A ja mam 29 lat i nadal czekam na tę, która doceni, że jest moją pierwszą kobietą w życiu. Nie lecę za owczym pędem! Wiem, że warto poczekać!

Gość pawel piccaso
A ja mam 34 lata i zdobywam doswiadczenia.Moze sie kiedys ozenie.Poznaje mase kobiet,ktore pragna milosci.Kochamy sie i tyle.

Gość Iri
temat Extra - :) bo to też mój problem. Mam 28 i miałem wiele dziewczyn, ale nigdy no właśnie itd :) spoko - zakłądamy towarzystwo tych którzy nigdy nie robili tego z partnerem/ką :)

Gość eheheheh
za 10 lat dogonię autora topicu:P a dlaczego tak się dzieje to nie mam pojęcia, jedyną moją wadą jest wada wzroku, no ale jakoś ludzie w"tych" sytuacjach radzą sobie po ciemku więc o co chodzi????

Gość a kto to wie takie przeznaczen
ie po prostu i tyle

Gość zbytdobryzebygokochac
Jak wy tak podchodzicie do sprawy, ze przegraliscie zycie to zapomnijcie o dziewczynach. Wiecej mocy a nie niemocy! :) A teraz cos powiem o sobie, tez myslalem, ze mam przegrane zycie, nigdy nie mialem dziewczyny w lozku, a zwiazku zadnego, a tu nagle cos mnie napadlo i zaczelem po prostu sie interesowac dziewcyznami a nie siedziec na tylku i moje wysilki zostaly docenione, ale nie poddalem sie i nie mam zamiaru sie poddac tak jak wy. Wiec nie pieprzecie ze przegraliscie zycie tylko sie za siebie wezcie, zrobcie cos z soba, tylko lamenowac potraficie jak baby, a jak facet jest baba to nigdy nie bedzie mial dziewczyny. Wiem to po sobie, bo tez kiedys tak myslalem, ze nie bede mial dziewczyny ale nie chcialem tak zyc i po prostu wreszcie zaczelem sie interesowac dziewczynami, byly momenty lepsze i gorsze, ale sie nie poddalem, wlasciwie sie poddalem, ale wlasnie wtedy spotkalem miloc swojego zycia. Wiec do dziela panowie dazcie do celu macie stac sie prawdziwymi facetami, a wtedy kto wie kto wie.

Gość zbytdobryzebygokochac
Mam juz 30 latek! Jak piekny jest swiat :)

to fatalna sprawa mieć tyle lat i bez dziewczyny................... serdeczne kondolencje 🌼 na pocieszenie 🌼 nieeeeeeeee to niemożliwe, ja nie wierzeeeeeeeeee to jakaś ściema

chociaz z drugiej strony jeśli tak jest to ja chętnie biorę takiego faceta:) mogę go sobie odpowiednio ułożyć i wychować :) byłby wreszcie idealny:) jesteś chętny?

Gość przykre wspolczuje
:-( ale trzymam kciuki,źe się uda:-)

Gość Jestem Panem swoiego losu
nie ma to jak walnąć odpowiedź po 7 latach :P ciekawe czy oni znaleźli swoje drugie połówki, ja mam 19 lat i też nic z nic.