Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba juz nic nie rozumiem

Dziewczyny co tak naprawdę się dla was bardziej liczy? Wygląd czy charakter?

Polecane posty

Gość chyba juz nic nie rozumiem

Wygląd, prawda? :(

charakter :) I to nie klamstwo... wyglad to sprawa drugorzedna jak dla mnie.

Gość kasa najbardziej

CHARAKTER :) Lecz wiadomo,że na pierwszym spotkaniu patrzymy na wyglad :)

Gość dziewczynaaaaa
charakter...to dziewczyna powinna byc piekna.wyglad u chlopaka nie jest wazny:) nie zwracam na niego uwagi

Mojego Misia uważam za najśliczniejszego- ale tak na prawde kocham go za jego wspaniały charakter:)

Gość jak jest brzydal
ale fajny moze byc dobrym kumplem, wazne jest i to i to. musi mnie po prostu jakos pociagac, podobac mi sie. a podobno mi sie podobaja brzydale, choc mnie sie podobaja ogromnie. przynajmniej mi go nikt nie odbije:) a najwaznijesza rzecza jest poczucie humoru!!!!!!!!

Charakter i wygląd lub wygląd i charakter:D Czyli całokształt:D Przy czym kwestie gustu dotyczące jednego i drugiego są bardzo indywidualne:D Jak ja sobie przypomnę niektóre moje \"wielkie miłości\" to widze że gust jeżeli chodzi o wygląd mam raczej orginalny:o, ale oni mi się naprawdę podobali:D

1.inteligencja i zasób wiedzy 2. charakter 3.wygląd W takiej kolejności. :)

Mojego Misia uważam za najśliczniejszego- ale tak na prawde kocham go za jego wspaniały charakter:)

Gość kasa i wygląd
a ze sama jestem fajna tzn bardzo ładna nie miałam problemów ze znalezieniem faceta przystojnego i przy okazji z kasą :)

Jak można szukać faceta z kasą?? Masakra!!! Kobito zastanów się nad sobą!!!

Gość kasa i wygląd
Nie szukałam z kasą trafił sie akurat bardziej majętny wyznacznika ile ma zarabiac, nigdy nie robiłam

Gość kasa i wygląd
:)

Gość pechowa_szczęsciara
Zawsze przeciez jak kogoś poznajesz to patrzysz na wygląd drugiego człowieka. to chyba jasne, jak mozesz przy pierwszym zetknieciu sie z nim wiedziec jaki on ma charakter i nim sie kierowac ? Wiec bezsensu są te wypowiedzi ludzi dla ktorych liczy sie przede wszystkim charakter, wkurza mnie to :]

Gość pechowa_szczęsciara
Po pewnym czasie charakter jak go poznaję :)

wiadomo jesli kogos poznaje to najpierw mimo wszytko patrze na niego,jak wyglada,jakie ma oczy itd....nie mam jakiegos swojego idealu zewnetrznego,nigdy nie mialam ......facet mosi miec w sobie to cos.....tak zeby mnie przyciagnal i zdolal zatrzymac przy sobie.....ale.....mimo wszytsko dla mnie osobiscie najwaznijesze jest to co nosi w sobie,nie na sobie....to jakim jest czlowiekiem,jaki ma charatker,osobowosc......to sie dla mnie liczy:) wiadomo uroda przemija....reszta zostaje mozna probowac sie zmienic ale to nic nie da:P

głupota jest upierac sie ze charakter jest najwazniejszy,bo tak jak juz wczesniej dziewczyny sie wypowiadaly gdy poznajemy nowa osobe to widzimy ja a nie jej charakter,nie umawiamy sie z chlopakiem bo podoba nam sie jego wnetrze tylko musi nam sie podobac przede wszystkim na zewnatrz(i nie chodzi mi tylko o urode ale o \"to cos\")

Gość Frytki_z_octem
1-charakter 2- zasady 3- seks wyglad mam gdzies calkowicie jesli facet jest pociagajacy seksualnie.

Gość a to pociągający
sexualnie to nie wygląd?

Gość zosia samosia123
A ja się nie zgodzę ja sie umawiam z chłopakiem który mi się nie podoba, poznaliśmy się na disco i dobrze się bawiliśmy a jak się z nim później umówiłam i stwierdziłam że mi się nie podoba , to co niby miałam go obrazu skreślić , dlaczego jest bardzo sympatyczny

Gość Frytki_z_octem
nie..to nie to samo co wyglad...facet moze byc swietny w lozku a moze byc bazylem jakich malo i na odwrot- moze byc sliczniusi a kochanek z niego zaden. To dla mnie zasadnicza roznica..moze sie zle wyrazilam..

Gość Frytki_z_octem
kutas jest na dalszej pozycji jak nie zauwazyles..na 1 miejscu jest byl i bedzie ZAWSZE charakter.... to tyle :-P

Gość co innego dobry w łózku
a co inengo atrakcyjny sexualnie

Gość Piexie
Liczy sie intelekt , dobre serce i pociagajacy wyglad:)Ta nieskromna nonszalancja...wzrok utkwiony w moich oczach....niebanalnosc romantyczna i subtelnosc poetycka....

Gość gfgfggfgfb
Dla mnie np. facet musi miec "to cos" tego nie da sie okreslic .Moze byc najpiekniejszy na swiecie, najmadrzejszy i najmilszy ale jak nie ma "tego czegos" to nie bede z nim chciala byc,

Gość ale czego
Ale czego jak nie będzie miał?