Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba juz nic nie rozumiem

Dziewczyny co tak naprawdę się dla was bardziej liczy? Wygląd czy charakter?

Polecane posty

Gość Frytki_z_octem
dla mnie atrakcyjny seksualnie to taki ktory jest w stanie mnie zaciagnac do lozka i bynajmniej nie swym wygladem. I ktory jest mnie w stanie od tego lozka uzaleznic. To jest dla mnie facet atrakcyjny seksualnie. Moze ja rozumien to inaczej niz ogol wiec wyjasniam co mam na mysli :-)

Gość Karolina i on
Umysl jest sexy!Tylko do takiego stwierdzenia chyba sie dojrzewa.Teraz mam faceta ktory jest oglednie mowiac brzydki...Ale jest madry kochany inteligentny wyksztalcony ma fantastyczne poczucie humoru.No i jest miedzy nami to wspaniale porozumienie cial i dusz.Nie patrzcie na wyglad to umysl jest piekny

Gość Karolina i on
Umysl jest sexy!Tylko do takiego stwierdzenia chyba sie dojrzewa.Teraz mam faceta ktory jest oglednie mowiac brzydki...Ale jest madry kochany inteligentny wyksztalcony ma fantastyczne poczucie humoru.No i jest miedzy nami to wspaniale porozumienie cial i dusz.Nie patrzcie na wyglad to umysl jest piekny

Gość charakter

Gość zosia samosia123
Ja jedynie musze powiedzieć że nie lubię niskich chłopaków , sama jestem wysoka i nie przepadam jak chłopak jest niższy ode mnie , (oczywiście jeśli jeszcze go nie znam) lubię czuć się przy facecie bezpieczna ;-)