Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo proszę o pomoc

Jak układacie Wasze pociechy do snu?

Polecane posty

Zauważyłam, że moja mała nie ma tak idealnie wypukłej główki z tyłu :(. Tak jakby miała trochę płaską :( Czy to normalne? Czy jeszcze główka uwypukli się mimo, że mała ma już 14 tygodni... Jak długo powinnam była kłaść ją na brzuszku? Proszę o radę zrozpaczona i wystraszona mama

,,,,,,,,,hmmmm,,moja ma a to z jednej strony plaska bardziej,,:O wszyscy lacznie z neurologiem mowia ze jak zacznie siadac itp to sie wyrowna mojej kolezanki corka miala az gulale taka z 1 strony teraz ma 2 lata i glowke okraglutka jak kuleczka,,,, ja powinnam przekladac ja na boki-tyle ze terz i tak robi co chce ale staram sie jej uwage non-stop przykuwac z drugiej strony,,,,a ty mysla powinnas unikac kladzenia na wznak--boczki--raz 1 raz drugi,,powodzenia nie martw sie! :)

i pozdrawiam Monia :)

Gość gin z tonikiem
Moja malutka urodziła się pośladkowo i miała siną pupcię oraz zniekształconą główkę. Starsza córka mówiła że główka jest długa jak tramwaj. To nie było wtedy dla mnie śmieszne. Teraz malutka ma 2 latka i główkę śliczną okrągłą i słodką, bo cała jest słodziusia. Nic się nie martw !!! główka Twojego bobaska sama dojdzie do ładnego kształtu. Ważne żeby nie spłaszczać części już spłaszczonych, ale o ym pewnie już lekarz Ci powiedział. Pozdrawiam