Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pier...

gadu-gadu -opisy

Polecane posty

Gość ja pier...

nie chce sie wam za przeproszenie zygac na widok niektorych opisow? Np.Dziewczyna nie ma komputera ale jej facet ma opis: "Kocham Cie Martusiu", albo "gram - nikt nie ma prawa do mniue pisac!" To po jakiego grzyba ma gg wlaczone? Czy Wy tez macie takie durnowate opisy?

ja nie am ale znam wielu ludzi,ktorzy mają takie opisy;-)W sumie mi to nie przeszadza,ich sprawa,choc czasama te opisy sa co najmniej dziwne:-o

Gość ja pier...
mnie to niestety zaczyna draznic:( Ktos powie: To po co je czytasz? Czyta sie mimochodem szukajac kogos akurat na liscie,zeby do niego napisac;) Opisy,fajna sprawa,mozna wiele przekazac, ale po co takie cos? Dziwne to malo powiedziane;) Nie potrafie tylko pojac DLACZEGO?:O

Gość lala swoejgo misia
a moze ja kocham swojego Misia i chce to tak wyrazić? Co? nie pomyslałeś o tym? Lepiej z tąd idź, bo to jest forum dla intieligentnych ludzi, na poziomie.

Gość ojojojjp
"intieligentnych" ----:O:O:O

Gość ja pier...
lala swoejgo misia - Ty chyba inteligentna nie jestes bo od razu twierdzisz ze jestem facetem. Skoro go kochasz mow to jemu a nie zasmiecaj listy kontaktow skoro on nie ma gadu, bo o tym byla mowa

Gość ja pier...
ja lubie opisy typu " W niedziele wychodze na balkon i wyzywam wiernych powracających z kościoła" hihihihihi

Gość ja pier...
podszywaczu skad wiesz ze mam balkon:)?

Gość lala swoejgo misia
no i co z tego, że nia ma gadu gadu. Ja chcę, żeby cały świat wiedział jak ja go tosiam :* A że inni są zazdrośni, to już ich sprawa...

Gość ja pier...
tak tak, jestem zazdrosta jak cholera ze nastolatka ma chlopaka, a ja jestem tylko mezatka od kilku lat. Powod do placzu poprostu. Czysta zazdrosc przeze mnie przemawia ludzie:(

Gość lala swojgo misia
no to ja Cię nie rozumiem. Jak możesz mieć takie osoby na gadu, skoro jesteś taka stara? I ja nie jestem jakołś tak napalonoł nastolatką.

Gość co to znaczy___
napalonoł

Gość ja pier...
dzieki za ta "stara";) Sprzedaje przez internet wiec wiekszosc klientow mam w kontaktach.

Gość lala swojego misia
jak ty nie wiesz co to znaczy, to co ty tu robisz? ja jeszcze raz powtarzam, to forum dla inteligientnych ludzi! Czy nikt mnie nie wesprze, czy ja trafiłam na forum jakisi cymbałów. No nie róbcie wiochy!

Gość lala swojego misia
To co ty masz do tych ludzi, skoro ich nawet nie znasz! To nie jest fachowe podejście do prady. Lepiej się zamij robotom, a nie ocenianiem innych ludzi, tylko po opisach. Więc się odwal od takich opisów, bo pewnie nigdy nie mniałaś okazji taki opis mnieć!

Gość ja pier...
nie nie mialam okazji,bo glupotami sie nie zajmuje. Skoro mam faceta to go mam i jest mi dobrze, a nie musze sie chwalic kolezanka ze nie jestem sama. Nie mam nic do ludzi, denerwuja mnie takie opisy i chcialam sie zapytac czy u Was tez takie durne opisy maja. No ale rzeczywiscie skoro pracuje przez internet to powinnam sie zajac praca 24 na dobe 7 dni w tygodniu. Przepraszam ze tak nie robie. Ty pewnie w zyciu godziny nie przepracowalas co? Kocham takie rozmowy, szczegolnie po weekendzie z tesciowa:D

Gość lala swojego misia
Wiesz co? jak już będziesz schodziła z neta to mi powiedz. Będę chcciała Ci coś napisać, na co na razie nie mama ochoty Może faktycznie nie powinnaś tyle pracować, ale czy po robocie chciałabyś, zeby twój szef rozmawiał z kimś na necie o tym czy mniałaś spoko ciuch na sobie dziaj? No chyba nie. A osoby która mają takie opisy to spoko ziomale. I nie mają nic do życia tak jak ty. Nie czepiają się takich pierdół. Wyluzuj !

Gość cypek
juz nie macie sie o co sprzeczac?:-0

Gość lala swojego misia
nie! A w tym powarznym temacie pronie swoich przekonań

Gość lala swoj..
nie pisze sie robotom prostaku bez szkoły

Gość bosa stopa
a gdzie się podziała "ja pier..." chciałam jej jeszcze coś powiedzieć!

Gość bosa stopa
a niby jak się pisze wieśniaku ino z podstwówkom!

Gość bosa stopa
ję kópę :classic_cool:

Gość lala swojego misia
bosa stopka, nie podszywaj się pode mnie !

Gość lala swojego misia 2
Kto śmiał zarezerwować mojego nicka? Bałwan!! ja jestem jedyna i niepowtarzalna. Jestem super. Może jakiś przystojniak chce moje gg?:)

Gość pół-dziewica
wspaniały podszyw :D a jak sie ponabierali wszyscy :D

Gość JaKaaa
Tyyy... lala misia... nie rob sobie wiekszego obciachu... i zmiataj :)... wspolczuje ci skoro musisz milosc okazwac przez gg... :p... biedactwo... mnietez wkur... te opisz niektorzch osobek na poziomie lali misia... buahahaha... co to w ogole za ksywa :D... hehehe... JA PIER... jestem z Toba :D :) :) :)

pół dziewica to nie jest podszyw! sprubuj coś napisasać pod mój stary nick... jest zarezerwowany... Niech się odezwie ten, kto mi go ukradł!

pół dziewica to nie jest podszyw! sprubuj coś napisasać pod mój stary nick... jest zarezerwowany... Niech się odezwie ten, kto mi go ukradł!