Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciupcia

facet a miesiączka

Polecane posty

Gość kazio wampir
lubię spijać ten czerwony nektar :D

Gość kocham indiancow

Gość tomasz rrr
podnieciłem się

Gość malinka13
jak facet nie chce mnie bzyknąć bo mam okres, to niech spada, poszukam nastepnego hehe

Gość sosiazamozia
A mój od razu po minie widzi, że coś się wydarzyło i pyta czy może mi jeszcze jakoś pomóc....kochany jest :)

Gość gość
Moje PMS też jest dosyć mocno zauważalne, obniżony nastrój, zły humor, drażliwość, zły wygląd a przez to samoocena. Niestety mój facet jest mało spostrzegawczy i nie zauważa dlaczego tak się dzieję. Częściej dochodzi wtedy do kłótni. Nie pyta nigdy czy mam lub kiedy będę miała okres czasem mówię o tym sama. Ale gdy już wie to nie traktuję mnie wtedy z przymrużeniem oka i nie dba jakoś specjalnie. Moje okresy są ostatnio dość problematyczne, nieregularne i bardziej bolesne. Zdecydowanie wtedy liczę sama na siebie, sama robię sobie masaż pleców, ciepłe kąpiele, tabletki itp. Mój facet często mówi że przesadzam i użalam się nad sobą. Podsumowując, ma on gdzieś mój okres :) Jeżeli chodzi o seks w tym czasie, to zdecydowanie on się na to nie godzi. Chociaż przyznaje że rzadko kiedy w ogóle się na niego chodzi, co innego jeśli mowa o lodz...iku..