Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lady_in_red21

tabletki ale bez gumki ... czy moge byc w ciazy?

Polecane posty

Gość lady_in_red21

tydzien temu kochalam sie z chlopakiem pierwszy raz bez gumki. do tej pory zawsze uzywalismy prezerwatywy. oczywiscie biore tabletki, w miare regularnie, tzn. nie zdarzylo mi sie jej zapomniec, zawsze biore o tej samej gdzinie +/- 3. no ale i tak teraz schizuje, ze jestem w ciazy, bo oprocz tego biore hormony tarczycy (eltroxin). POMOOOOOOOOOOCY !

Gość Aira
NIE JESTEŚ w ciąży,spokojnie :)

Gość lady_in_red21
heh, a jaki sa pierwsze objawy ciazy? i jaki powinien byc sluz w trakcie brania tabletek? bo mi sie wydaje, ze ja mam go za duzo.

Gość Aira
nie mam pojęcia :P ale skoro bierzesz tabsy,nie jesteś w ciąży.nie nakręcaj, się ,bo to bez sensu ;)

Gość Aira
tj nie mam pojęcia co do śluzu :P a co do ciąży to jest mnóstwo topików z objawami...

Gość avenetka
nie świruj! Ja stosuję tabsy od 5 lat, bez gumek współżyjemy od roku. Wcześniej miałam stres że mogę zajść w ciążę stosując wyłącznie hormony, ale wreszcie daliśmy spokój prezerwatywom. Jest przyjemniej, a ryzyko że wpadniecie stosując jedynie pigułki są minimalne!!! Pozdrawiam

Gość www_majka
JA biorę tabletki od jakiegoś roku i rozumiem wszystkie te dziewczyny, które boją się, że mimo tego mogą zajść w ciążę. Też tak miałam przez kilka pierwszych miesięcy. Ale to jeszcze nic, bo wystarczyło, że okres spóźniał mi się o jakieś kilka godzin a ja już panikowałam, żę jestem w ciąży. Z biegiem czasu to przejdzie :) Nie martw się. P. S. Moja mama zaszła w ciążę prawie po trzech latach brania tabletek.. Tylko, że w jej przypadku regularność spożywania nie była zadowalająca :P