Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rękawikowa

rękawiczki z palcami a obrączka na niej

Polecane posty

Gość rękawikowa

Słuchajcie ponoć modne sa teraz te rękawiczki z palcami, sa sliczne. Zastanawiam się tylko czy podczas przysięgi wkłada się na nie obrączkę czy nalezy zdjąc tę rękawiczkę np zębami jak sie nie da ręka i po włozeniu obrączki ponownie wcisnąc tę rękawiczkę, i wtedy nie będzie obrączki widac. jak to jest waszym zdaniem? Ja osobiście jak bede miała te rękawiczki to założe obrączkę na nie, tylko czy wejdzie? zakładam ze rękawiczki będsa cieniutkie:)

Obrączka na białej rękawiczce???? No nie wiem,to chyba będzie dziwnie wyglądać.A może kupisz sobie takie zakładane na jeden palec?? Bo np. jak będziesz jeść kurczaka,itp?? Rękawiczki się poplamią,nawet jeślibyś cała noc uważała na nie. A tak- dotrwają do rana:D pozdrawiam!!

Gość rękawikowa
ej nie przesadzajmy:))))))))ja te śliczne rękawiczki będe miała tylko do pierwszego tańca, przeciez nie bede całą noc w nich:)))))) zrobie sobie paznokcie więc je bede musiała potem pokazywac, a rękawiczki to na początek, na slub i na pierwszy taniec, potem bym zdjecła je i obrączke dała na palce. te rekawiczki co na jeden palec to juz sa oklepane, takie juz niemodne, aczkolwiek nosza takie, teraz sa te sliczne całe, bardzo eleganckie.

Gość rękawkowa
wiem , moge tylkoze potem założe rękawiczkę i obrączki nie bedzie widac. a przeciez ma byc widac:D kazdy ma patrzec :D

A musisz koniecznie mieć takie rękawiczki???? Bardzo ładnie wyglądają te co się zakłada na sirodkowy palec. I obrączkę ładnie widać i nie ma cyrku w kościele ze ściąganiem rękawiczki.

Najpierw należy pomyśleć o tym, że jakkolwiek rękawiczka by nie była cieniutka i lekka, to zawsze dodaje objętości do palca, więc pomyśl autorko, czy nie będziesz musiała mieć 2 obrączek, bo ta na sam palec może nie wejść na palec w rękawiczce, i odwrotnie. To jest chyba najwiekszy \"problem\" w tym wszystkim, nie sądzisz ?

To nie lepiej kupić rękawiczki bez placów,śa bardzo ładne noi obrączke bedzie widać :)

To nie lepiej kupić rękawiczki bez palców,są bardzo ładne noi obrączke będzie widać

A ja wybrałam inaczej. Bardzo nie podobają mi się rękawiczki na jeden palec, podobają mi się całe, ale przy sukni z odkrytymi ramionami, najbardziej podobają mi się takie za łokieć, lub tuż przed, nie krótkie. Z takimi rękawiczkami obawiałam się jednak zamieszania w czasie ceremonii, stąd postanowiłam całkowicie zrezygnować z rękawiczek. Jest to też jakieś rozwiązanie:)