Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moon

Baseny termalne i aquaparki na Słowacji

Polecane posty

Co polecacie? Ja zastanawiam się pomiędzy Popradem, a Tatralandią. Może znacie jakieś inne parki wodne lub baseny termalne położone blisko granicy z Polską?

blisko granicy z zakopanem jest miejscowosc oravica i tam sa baseny termalne

Gość oooioioi
oravice chyba ???

Basenova. Termalne źródła do tego woda INNA NIŻ WSZĘDZIE ;) :D Brązowa ale nie pamiętam już z czym ona była, ważne ze lecznicza :D No i Liptovsky Jan (woda gazowana w basenach)

Basenova (woda termalna, koloru brązowego, lecznicza z czyms tam)i Liptovsky Jan (woda gazowana)

Gość gab_bi
my w tym roku jedziemy na Słowację do kurortu Afrodyta, która położona jest w malownicze dolinie Rajeckich Teplic, już się nie mogę doczekać, wyjazd wykupiliśmy z polecenia przyjaciół w biurze podróży Family Tour. Jeżeli jeszcze nie macie planów na wakację to ta oferta jest bardzo ciekawa, więcej informacji znajdziecie tu http://familytour.pl/slowacja-rajeckie-teplice-zdrowy-wypoczynek-w-kurorcie-termalnych-zrodel-spa-afrodyty-s-667.html

Ja kilka dni temu byłem w Termach Bania w Białce Tatrzańskiej Obiekt nawet fajny. Lecz nie ma jak Termy Rzymskie w Czeladzi np dla mnie to najlepszy obiekt w Polsce.