Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczypior

zakochalem sie w sasiadce

Polecane posty

Gość szczypior

ale zarowno ja kogos mam jak i ona. ja bym nawet mogl zerwac dla niej ale nie wiem czy to nie za duze ryzyko, bo nie wiem czy ona by tez to zrobila no i zostalbym na lodzie. jest zywa temperamentna osobka, niepowtarzalna i jedyna w swoim rodzaju. no i szalenie inteligentna. co robic? wiem na pewno ze mnie lbi, jest miedzy nami cos to widac golym okiem, cos sie dzieje "miedzy slowami"

Gość szczypior
o więc wylizuję ją dziś przed południem , a ona jak nie pierdnie z całą siłą !!!! i jeszcze się głupio smieje !!!! smród był taki że musiałem zrobić przeciąg w mieszkaniu. O tym że popsuła atmosfere i klimat do sexu nawet nie wspominam. Poryczała się bo jej nawytykałem od śmierdziuchów !!!A co miałem zrobić ? Pogłaskać po głowie ?

Gość szczypior
glupi ten podszyw wysilil bys sie bardziej

moze poprostu poromawiajcie najpierw szczerze,a nie odrazu zrywajcie ze swoimi innymi partnerami... poOzdrawiam :)

Gość nie da ci tego ojciec
.Sama w domu jest, jej mąż pracuje w nocy Wiesz dokładnie że, nie może was zaskoczyć. Pukasz do jej drzwi, otwiera Ci pół naga Zdobyć doświadczenie, Sąsiadka pomaga. Ref.: Nie da Ci tego Ojciec, nie da Ci tego Matka Co może dać Ci dzisiaj, Twa bliska Sąsiadka. Nie da Ci tego żona, nie da kufelek piwka Co może dać Ci dzisiaj Sąsiadka z naprzeciwka. 2.Robisz pierwszy krok, wiesz czego oczekuje Czeka kiedy znów, Twe żądło Ją ukłuje. Ranek zbliża się, wychodzisz niewyspany Plan dzisiejszej nocy, wzorowo wykonany. Ref.: Nie da Ci tego Ojciec, nie da Ci tego Matka Co może dać Ci dzisiaj, Twa bliska Sąsiadka. Nie da Ci tego żona, nie da kufelek piwka Co może dać Ci dzisiaj Sąsiadka z naprzeciwka http://www.youtube.com/watch?v=2lb4u8X764c :)